USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Суркіса просять повернути у збірну Блохіна

20 Листопада 2009 10:31
Заслужений тренер України Анатолій Заяєв закликає президента Федерації футболу України Григорія Суркіса відправити у відставку з посади головного тренера національної збірної Олексія Михайличенка, і призначити на його місце Олега Блохіна.
«Я озвучу свою позицію: збірній України потрібні зміни на самому верху - на тренерському містку. Я не хочу в усьому звинувачувати лише Олексія Михайличенка, однак я не побачив з його боку нічого такого, за рахунок чого ми могли б вийти на чемпіонат світу, хоча перемагати Грецію наша команда була просто зобов\'язана.
Збірній України потрібний Олег Блохін. І я звертаюся особисто до президента ФФУ Григорія Суркіса із проханням подумати над його поверненням до національної команди країни.
У нього є авторитет, він злий у хорошому розумінні цього слова, ще цілком молодий і він голодний до перемог. Саме Олег Блохін повинен готувати футболістів до домашнього Євро-2012, - цитує Анатолія Заяєва «Наш Век».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Vetal Показати IP 20 Листопада 2009 11:38
Ні я думаю Блохін нам не поможе, він вже вичерпав себе у збірній дякую йому за ЧС-2006. З українців найкращим варіантом був би Маркевич але його Металіст не відпустить. Потрібно вже напевно закордонного тренера у збірну, наприклад Гуса Хідінка, його з Росії напевно попруть . Та й скільки вже можна ставити у тренери бувших динамівців- ну гравці хороші були а от тренери крім Блохіна щось не дуже.
Дмитро Тимощук Показати IP 20 Листопада 2009 15:18
Двічі в одну річку не ввійдеш !! Потрібен іноземець, такого досвіду ми ще не мали, гірше вже не буде
Сало Показати IP 20 Листопада 2009 16:36
хай Кварцяного візьмуть, чим не варіант?
alex Показати IP 20 Листопада 2009 22:06
Народе. Про що ви говорите? "Ні я думаю Блохін нам не поможе, він вже вичерпав себе у збірній ", "Двічі в одну річку не ввійдеш" Пригадайте Лобановського. Скільки разів він тренував збірну СРСР? І що другий чи третій раз команда була гірша, ніж перший? А Блозін дійсно зіскучився за футболом. Характер в нього дуже важкий, тому і на ножах з Суркісом. Але і Гравець і Тренер - він Профі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus