USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Талант з Ковельщини – у київському «Динамо»

29 Січня 2014 09:44
Артем Козак, юнак 1998 року народження із селища Люблинець Ковельського району, перейшов до академії київського «Динамо». Про це повідомив директор Люблинецької ДЮСШ Олександр Климовець у газеті «Вісті Ковельщини».
В першому класі Артем, записавшись у Люблинецьку ДЮСШ на відділення футболу до тренера Юрія Мазура, проявив себе здібним футболістом. Упродовж декількох років, захищаючи честь Люблинецької ДЮСШ на різноманітних всеукраїнських змаганнях, Артем у шостому класі перейшов до команди «БРВ-ВІК» (м. Володимир-Волинський). З 2011 року став виступати у Вищій дитячій лізі України. За два з половиною роки зіграв 52 матча та забив 14 голів.
У сезоні 2011-2012 років він – атакуючий центральний півзахисник – став бронзовим призером чемпіонату України. Наприкінці 2013 року Артема запросили на перегляд до академії донецького «Шахтаря». Пробувши там декілька днів і зарекомендувавши себе з найкращого боку, отримав пропозицію перейти у стан «гірників». Але Артем віддав перевагу київському «Динамо».
Також юний люблинецький футболіст є кандидатом до збірної України (U-16).

На знімку: Артем Козак зі своїм першим тренером Юрієм Мазуром
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ксю Показати IP 29 Січня 2014 10:15
молодчинка!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus