USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Тренер: «Молодіжка» «Волині» переживає трансформацію

22 Червня 2013 17:29
Дубль луцької «Волині» цими днями завершує першу частину підготовки до нового сезону. Наставник «молодіжки» Олег Федюков розповів про зміни у команді, - повідомляє офіційний сайт ФК «Волинь».
Минулого тижня «молодіжка» «хрестоносців» зіграла три спаринги: з дубнівським «Спартаком» - 1:1, з ФК «Богун» (Броди) – 4:3 і з луцьким «Вотрансом» у Маяках, де поступилися 1:2. Найбільше голів у цих матчах у складі «Волині-М» забили Коломієць і Марковець: по два.
Про підготовку дубля до нового сезону та зміни у складі розповів старший тренер «Волині-М» Олег Федюков: «Наразі склад команди переживає трансформацію, адже ми кількох виконавців віддали в головну команду, ще декілька футболістів, ймовірно, потраплять на збори у Словенію. Водночас отримали поповнення із U-19 і переглядаємо ще ряд гравців із Волині та інших команд, які могли б бути перспективними для нашої команди. Саме повному комплектуванню команди і перегляду ігрових зв’язків будуть присвячені збори на Закарпатті, у Кам`яниці під Ужгородом. Вони триватимуть із 24 червня по 7 липня».

Також наставник дубля зазначив, що другий тренувальний збір буде дуже насиченим: «Крім тренувань, заплановано зіграти п’ять спарингів. Вони відбудуться 27 і 29 червня, а також 2, 4 та 7 липня. Стовідсотково домовлено про контрольні поєдинки із дублем київського «Арсеналу» (27 червня, 17.30 у Мукачевому) та із молодіжним складом «Говерли» (29 червня, 18.00 в Ужгороді на «Авангарді»).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus