USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Тренер «Шахтаря» прокоментував можливе зняття «Волині» з чемпіонату

1 Листопада 2013 12:10
Румунський тренер чемпіона країни з футболу, донецького «Шахтаря», Мірча Луческу прокоментував клубній прес-службі чутки щодо можливого зняття з чемпіонату луцької «Волині».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КЛІМЧУК І СТОЛЯР ХОЧУТЬ ЗНИЩИТИ ВОЛИНСЬКИЙ ФУТБОЛ? ВІДЕО

– Не можу нічого сказати, бо не володію ситуацією. Якщо буде так продовжуватися далі, то підтвердиться ідея об’єднаного чемпіонату з Росією. Одна з найбільших держав у Європі (Україна, - авт.) матиме в чемпіонаті 12 команд… Це нонсенс! Не думаю, що в такій потужній та багатій державі як Україна, з такими великими містами, немає людей, котрі можуть утримувати команду у Прем’єр-лізі на професійному рівні, - заявив тренер «Шахтаря».

Ще Мірча Луческу розповів про сьогоднішній матч із «Волинню»: «Очікуємо важкий матч. Якщо ми зможемо використовувати наші хороші якості, то реалізуємо весь свій потенціал. Гратимемо проти команди дуже потужної, високої. Потрібно використовувати якості, які притаманні нам. Сподіваюся, мої хлопці дуже уважно підійдуть до цієї гри. Звичайно, нам дуже потрібна перемога. Також важливо обійтися без травм. Упевнений, що ті, хто готується до цього матчу, зроблять усе, щоб добитися позитивного результату».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ВОЛИНЬ» – «ШАХТАР»: РОЗВІДКА ВН. ФОТО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
FanTIK Показати IP 1 Листопада 2013 12:25
Терміново треба банер на стадіоні - Луческу не сунь свого носа у справи Українського футболу!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus