USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У «Металурзі» - бунт проти Кварцяного

24 Жовтня 2012 13:37
Футболісти запорізького «Металурга» відмовляються тренуватися під керівництвом Віталія Кварцяного. Водночас власники клубу відмовилося прийняти відставку фахівця.

Про це повідомляє Isport.ua.

У понеділок, 22 жовтня, відбулися збори керівництва запорізького «Металурга» з тренерським штабом, футболістами і персоналом. Не обійшлося без серйозних оргвисновків: попрощався з колективом президент клубу Віталій Гончаров, місце якого зайняв Андрій Шевчук.

Також спортивний директор Анатолій Заяєв повідомив присутнім, що відставка Віталія Кварцяного не прийнята, і він, як і раніше, буде керувати «Металургом». Однак, гравець команди Олексій Бєлік заявив, що футболісти не бажають працювати з нинішнім тренерським штабом і його підтримали 17 партнерів.

Більше того, вчора колектив не вийшов на тренування під керівництвом Кварцяняго, провівши заняття самостійно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
CBYJGNBR Показати IP 24 Жовтня 2012 18:26
КАЗЛИ
Знаючий Показати IP 24 Жовтня 2012 20:18
Кварцяний хвора людина, йому треба в Ліпінах лікуватися, а не команду тренувати. Щоден колектив його не сприйме, до людей поваги-0. У ФК Волинь була клікуха ЦАРЬ. Кожного ранку здійснював прогулянку з собакою по футбольному полю, а простий роботяга бігав за тим собакою із совком, нагадить собака, а Кварцяний робить вигляд що не бачить. Крім нього і собаки на поле ніхто не мав права виходити!
111 до Знаючий Показати IP 25 Жовтня 2012 11:54
хай в Луцьк вертається, тут вболівальники його депутатом знову зроблять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus