USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Три призових місця «взяли» волинські волейболісти

30 Липня 2013 12:10
Обласний фестиваль із пляжного волейболу на кубок обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», серед чоловічих команд, закінчився для ковельських спортсменів декількома перемогами, інформує ProKovel.

У заході взяли участь 17 команд, із загальною кількістю учасників 34. Вони представляли не лише Волинь, але й Львівську та Рівненську області. Також на змагання завітали гості з Млинова та Кузнецовська Рівненької області, а ще зі Львова та Червонограда.

Організатори заходу відзначили, що щороку все більше команд долучаються до цього фестивалю, а також приєднуються до змагань із пляжного волейболу й гості з інших областей.

Змагалися команди у трьох вікових категоріях: до 35 років, 35-45 років, 45 і старші. Зі слів організаторів, команди продемонстрували видовищну гру.

Переможцем турніру до 35 років стала команда Кузнецовська - Ципан-Романчук, срібло дісталось ковельчанам - Грек В.-Грек В., третє місце посіла теж команда з Ковеля - Шматюк-Майданець.

У віковій групі 35-45 років місця розподілились наступним чином: І місце - Рясик-Пилипенко та ІІ - Гупало-Мельник зайняли луцькі команди; ІІІ місце взяла команда Старої Вижівки - Чорний-Неводнічик.

У віковій категорії 45 і старші виграли ковельчани Сахарук-Ткачук, друге місце зайняла збірна Ратного та Старої Вижівки Левчук-Шворак, третє місце лишилось за командою господарів змагань Саць-Ширачук.

Переможців та призерів змагань нагородили кубками, медалями та грамотами від організаторів змагань.

Нагадаємо, що у рекреаційній зоні у Згоранах Любомльмського району змагання організовували обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Любомльської райдержадміністрації. А відбулися вони 19-21 липня 2013 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus