USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Юні луцькі волейболісти здобули бронзу на чемпіонаті України

5 Червня 2018 08:44
Наполегливі тренування, дружня атмосфера в команді та жага до перемоги принесли омріяний результат юним волейболістам луцької КДЮСШ №1. На чемпіонаті України «Дитяча ліга» серед юнаків 2005 року народження команда посіла третє місце. Старший тренер відділення волейболу Ігор Кравчук каже: такого результату в Луцьку не було понад 10 років, йдеться на сайті Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

– Це передовсім неабиякий стимул для дітей рухатися далі. Вони повірили в свої можливості, переконалися, що праця приносить бажаний результат. Торік наша команда посіла сьоме місце. Ми цілий рік посилено тренувалися. І ось у запеклій боротьбі нам вдалося здобути бронзу, – радіє за команду Ігор Кравчук. – Чемпіонат проходив у п’ять турів. Фінал відбувся в Києві. Перше місце здобула команда з Первомайська Харківської області. Вона не програла жодної гри. Друге місце – за Житомирською областю, хоча вони в нас ні разу не виграли.
Не приховують емоцій і самі волейболісти. Хоча хлопці й задоволені результатом, та тренувань не припиняють. Два дні відпочили – і знову до роботи. Адже тепер у юних спортсменів є мета. Наступного року з чемпіонату хлопці планують привезти золоті медалі.

Микола Кушнірук – найкращий гравець команди. У спортивній школі хлопець тренується три роки. Каже, що участь у турнірі принесла не лише перемогу, а й цікаві враження та нові знайомства.
Капітан команди Тарас Панасович грає у волейбол майже п’ять років. Хлопець переконаний: подолати сильних суперників допоміг командний дух. Обидва хлопці без вагань відповідають, що вже визначилися з майбутньою професією – хочуть бути волейболістами.

Керівник програми «Волинь спортивна» Олексій Сорокун зазначив, що юних волейболістів Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» підтримує третій рік. Зокрема, цьогоріч повністю профінансував участь команди в «Дитячій лізі». Не залишаться без нагороди й самі гравці.
– На підтримку юнацької волейбольної команди Фонд виділив понад 40 тис. грн. Цього року стартує новий проект – «Олімпійське майбутнє Волині», у рамках якого юні призери чемпіонатів України з олімпійських видів спорту отримають одноразові грошові винагороди. За перше місце кожен учасник отримає по 3 тис. грн, за друге – 2 тис. грн, за третє місце – 1,5 тис. грн. Ми сподіваємося, що ці кошти мотивуватимуть юних спортсменів не зупинятися на досягнутому й здобувати нові перемоги, – підкреслив Олексій Сорокун.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus