USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Ціна однієї чверті: «Волиньбаскет» поступається сусідам з Рівного

17 Лютого 2013 10:17
У рамках 11 туру Чемпіонату України з баскетболу серед чоловіків у Вищій лізі «Університет-Волиньбаскет» поступився супернику з Рівного БК-93 «ОШВСМ-Пульсар» 91:94. Перша гра відбулася у суботу 16 лютого, - повідомляє офіційний сайт федерації баскетболу України.

Для господарів, луцьких баскетболістів, перша чверть закінчилася доволі оптимістично 21-16. Різниця у 5 очок збереглася і у другій чверті. Щонайцікавіше, волиняни продовжували лідирувати до четвертої десятихвилинки. Але гості зуміли переламати хід гри і вирвали перемогу.

Найбільшу кількість очок у складі «Університет-Волиньбаскету» до свого активу записав Станіслав Алексейчик – 20. Центровий Вадим Рєка зробив 9 підбирань. А Едуард Федчук віддав 7 результативних передач. У складі рівнян не на жарт розігрався Ілля Шемосюк, який окрім 33 влучних кидків, додав 7 вдалих підбирань та віддав 11 результативних пасів.

Друга гра між цими командами відбудеться у неділю 17 лютого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus