USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Туристичні змагання на Волині - у закритих приміщеннях

8 Березня 2013 17:29
У закритих приміщеннях вперше на Волині змагались з пішохідного туризму.

Двадцять юнацьких команд з 11-ти районів Волині взяли участь у відкритому кубку області з пішоходного туризму у закритих приміщеннях у Камінь-Каширському районі.

Такі змагання проводяться в Україні не так давно, але вже встигли набути популярності серед туристів-пішохідників, - повідомляють на сайті ВОДТРК.

Так, взимку туристи не мають можливості тренуватися та змагатися на місцевості, тому підвищують свою майстерність у шкільних спортзалах.
Зокрема під час змагань діти переправлялися по перильній мотузці, спускалися схилом, в’язали туристичні вузли.

У другому класі складності перше та друге місця вибороли учні школи села Раків-Ліс. Третє місце - в команди з Рожищенського району. Фаворитами змагань у третьому класі складності стали учні місцевої школи.
Змагання, в яких взяли участь більше 20-ти команд з міст і районів області, відбувалися в школі села Раків-Ліс не лише тому, що тут успішно діє туристичний гурток. Заклад має статус «школи сприяння здоров’ю», а відповідно і добру базу – спортивний, тренажерний зали, сучасний спортивний інвентар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Турист Показати IP 9 Березня 2013 01:24
Дурний сказав, дурний написав. Змагання в закритих приміщення проводяться далеко вже не перший рік! Чемпіонати, першості та міські туристичні зльоти стало традицією проводити у спортзалах та підвалах навчальних закладів!
Лілечка Показати IP 9 Березня 2013 17:53
Це змагання з техніки туризму, а не з ПІШОХІДНОГО туризму
Лілечка Показати IP 9 Березня 2013 17:55
Це змагання з техніку туризму, а не з ПІШОХІДНОГО туризму
Александр Показати IP 9 Березня 2013 21:56
Эта креативная традиция возникла в Луцке после ухода с экранов российских телеканалов и "Клуба кинопутешествий".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus