USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У другому таймі заспокоїлися і забили, – Діденко про гру з «Металургом»

2 Серпня 2015 22:00
Нападник «Волині» Анатолій Діденко розповів про свій дебютний гол за «хрестоносців». Про це йдеться в інтерв'ю на сайті ФК «Волинь».

Анатолій Діденко у сьогоднішньому матчі за «Волинь» вперше відзначився у воротах суперників. Після гри Анатолій прокоментував клубній прес-службі перипетії поєдинку 3 туру у Запоріжжі:

Нагадаємо, «Волинь» виборола впевнену перемогу у Запоріжжі.

У першому таймі у нас багато що не виходило. Напевне, хотіли швидше забити, а це заважало. В перерві поговорили, зібралися, вийшли і добре зіграли. Класно, що Жуня забив (Жуніч – fcvolyn.net) й гра заспокоїлася. Можна було б і більше забити.

Як вважаєш – «Металургу» не вистачило сил на другий тайм протистояти вам чи «Волинь» додала?

Ми додали, бо вийшли ще вмотивованішими. Нервова гра була більше в першому таймі через сильне бажання забити.

Коли ти забивав свій гол, знав напевне, що Кобахідзе туди подасть?

Це скоріше інстинктивно вийшло. В першому таймі також кілька таких подач було, але вони на дальню стійку йшли. Зрозуміло, що ривок по подачі робиш, та не завжди виходить. Коли забив свій гол, то, можна сказати, щасливо зустрівся із м’ячем і Коба гарно навісив.

Ти ще раз міг забити згодом, і знову був шанс вразити ворота ударом головою…

Якби все забивалося у футболі, то рахунки були б хокейні. В моєму моменті треба було приймати м’яча на груди і тоді вже бити. Це було близько, біля воротарської, і я вважав, що кіпер може скоротити кут обстрілу, тому вирішив відразу пробити головою – трохи неточно вийшло.

Перший домашній матч команди ти пропустив проти «Шахтаря» через ушкодження. Готовий дебютувати у п’ятницю проти «Металіста»?

Ще певні болі залишилися, але, знаєте, в грі все проходить. Готовий зіграти, якщо все добре буде.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus