USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

У футболістів «Волині» закінчилася відпустка

9 Січня 2014 13:41
Гравці луцької «Волині» сьогодні вранці зібралися на стадіоні «Авангард» після закінчення зимової відпустки. Команда тренуватиметься з 9 до 18 січня у Луцьку. Гравці займатимуться на спортивних об’єктах міста, в басейні, а також на базі у Дачному.

Мета першого збору – визначення функціонального стану кожного з футболістів, проведення медичного огляду. По суті він підготовчий, «втягуючий», напередодні вильоту до Туреччини, - повідомила клубна прес-служба лучан. 19 січня команда вилітає туди на навчально-тренувальний збір. У Белеку з 19 січня по 1 лютого команда зіграє вже перші чотири спаринги.

У зимове міжсезоння «Волинь» залишили два орендованих гравці – воротар Денис Шеліхов та півзахисник Ерік Матуку. Закінчився термін орендної угоди цих футболістів і клуб дякує їм за гру у першій частині чемпіонату.

Вже під час луцького збору тренери команди переглядатимуть кількох потенційних новачків, решта, можливо, приєднається до команди в Белеку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus