USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У грі з «Муссоном» далася взнаки втома «Лучеська»

21 Лютого 2014 19:00
Баскетбольний клуб «Лучеськ-Університет» зіграв останній матч у довгому «південно-східному турне». У 16-му турі Вищої ліги лучани поступилися севастопольському «Муссону».

«Лучеськ-Університет» - «Муссон» - 73:55 ( 22:11 , 10:11 , 25:14 , 16:19 )

Господарі майданчика всю гру тримали ініціативу в своїх руках. Це й не дивно, адже це вже був четвертий виїзний матч лучан, тому взнаки давалась втома. Нагадаємо, перед іграми в Севастополі волиняни в овер-таймі перемогли БК «Азовмаш-2».

Менше з тим, клас гри у минулорічного чемпіона Вищої ліги є на рівень вищий. За гру господарі реалізували сім триочкових, що є непоганим результатом для української «вишки». Максимальний відрив між командами зупинився на позначці 24 пункти у середині останньої 10-хвилинки. Лучани зуміли відігратися, та рахунок на табло все рівно залишився розгромний — 73:55. Найкращим бомбардиром в матчі у складі лучан став Артем Шелуха (15 очок). Зазначимо, що у складі Севастополя грає екс-лучанин Едуард Федчук.

- Важко грати проти своєї колишньої команди, - розповідає Федчук. - Спорт - це таке життя. Ти завжди будеш десь в іншій команді, ніколи не знаєш, де ти можеш опинитись. Тому перемагати колишню команду - це не найкраще відчуття. Хоча кожна перемога завжди несе радість... Раніше ти віддавався повністю “ВолиньБаскету”, а тут вже треба всі сили витрачати у новій команді. Зараз “Муссон” - це моя команда і тут я граю.

Нагадаємо, в літнє міжсезоння багато гравців покинуло «Волиньбаскет» і команда щезла. Та одразу з'явилася нова - «Лучеськ-Університет». Тепер через обіцянки колишнього голови ОДА Бориса Клімчука над волинським баскетболом знову нависла загроза.

БК «Лучеськ-Університет» посідає 10-ту сходинку «турнірки» з сімома перемогами та дев'ятьма поразками в активі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus