USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Через обіцянки Клімчука, над волинським баскетболом нависла загроза

11 Лютого 2014 12:26
Як повідомив директор БК «Лучеськ-Університет» Сергій Смітюх, з приходом нового календарного року у команді з Волині знову почалися не найкращі часи. Уся громадськість нашої області вже потроху звикає, що у нашого баскетболу лиха доля. Розпал сезону, завершення першого кола – і знову ніякої перспективи…

Фінансування команди «Лучеськ-Університет» для участі у Вищій лізі Чемпіонату України цього сезону (2013/2014) за обопільною домовленістю планувалося здійснювати 50/50: половину – з фонду Бориса Клімчука «Рідна Волинь», половину – з фонду «Волинь має майбутнє» мецената Олександра Лазорка.

Зі слів Сергія Смітюха, губернатор Борис Клімчук не виконав своїх зобов’язань щодо фінансування клубу, і з огляду на останні події – навряд чи виконає. На даний момент весь обсяг фінансування команди виконує Олександр Лазорко. Зважаючи на нинішню економічну і політичну кризу в нашій державі, Олександру Івановичу складно забезпечувати утримання команди в повному обсязі.

Тому зараз БК «Лучеськ» знову у підвислому стані… Прикро, що ні відповіді, ні гарантій співробітники Бориса Петровича надати не можуть. От і виходить, що через невиконані обіцянки однієї людини ІІ коло цього сезону для «Лучеська» може і не відбутися. Згідно з Регламентом Чемпіонату України, команда, яка пропустила дві гри поспіль – автоматично знімається з Чемпіонату. Найдужче розчарованими опиняться вболівальники та підростаюче покоління волинських вихованців баскетболу, адже подальші ігри – це найцікавіші поєдинки, 10 домашніх турів та можливий плей-оф, йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
лучани Показати IP 11 Лютого 2014 12:30
За Клімчуком золоті верби ростуть.
інга Показати IP 11 Лютого 2014 12:48
А в нашого народу чомусь така ментальність - що хтось повинен дати. А ніхто нічого не винен нікому.Всы в чомусь завжди винні. А взагалі це більш схоже на "приховану" рекламу фонду Лазорка.
вболювальник Показати IP 11 Лютого 2014 12:48
Працювати менеджменту клубу потрібно, а не тільки на фонди розраховувати! А ви як Клімчука "підтримали"? Все по чесному!!! І не треба соплі тепер розпускати і у ЗМІ жалітись, це ви всі добре вмієте, когось винуватити! А сам Сергій Смітюх що зробив?!!! А ігри клубу як рекламував у соцмережах і відвідував Саша Мартинюк!:) То нехай звернеться до товстосумів опозиції, а ті нехай підтримують, або мажори з Автомайдана... Слабо?:) Це не гасла волати і хороводи водити!!!
В курсі до вболювальник Показати IP 11 Лютого 2014 18:09
Мартинюк вже тут до чого? Він з Кропивою ніби працював, а не з клубом. І взагалі з власної волі трохи піаром займався
Баскетболіст Показати IP 11 Лютого 2014 13:47
А ви ще зверніться до Мельника,Вітіва хай вони хоч щось допоможуть.І не пообіцяють і не допоможуть.А ви що думаєте Мельник бідніший за Клімчука?
Аматор до Баскетболіст Показати IP 12 Лютого 2014 20:17
Мельник дороги почистити своїм виборцям не хоче, каже дістали уже, а ви про баскетбол...
баскетбошки Показати IP 11 Лютого 2014 15:44
хто не скаче той москаль
Іра Показати IP 11 Лютого 2014 16:08
Правильно написано, клуб має сам прорахувати своє утримання, а не розраховувати на підтримку інших.
Аматор до Іра Показати IP 12 Лютого 2014 20:21
Іра, це не футбол. І єдину по суті команду просто необхідно підтримати
він Показати IP 11 Лютого 2014 19:52
Знову Клімчук винуватий.Хоч є нга кого тепер валити.Лазорко може й сам все потянкти пока газ качають
Фанат Показати IP 12 Лютого 2014 12:04
Так Лисий хай менше людей на гроші кідає і тоді ніхто не буде відказуватись фінансувати команду ато він собі зарплати по 5-7 тис гр хоче
Аматор Показати IP 12 Лютого 2014 20:14
БАСКЕТБОЛЬНА КОМАНДА НА ТАКОМУ РІВНІ НЕ МОЖЕ СЕБЕ ЗАБЕЗПЕЧИТИ, ОТЖЕ ПОТРІБНІ МЕЦЕНАТИ, СПОНСОРИ. ВІДДАЧІ НЕ БУДЕ, ПРОСТО ПОТРІБНО ПРОФІНАНСУВАТИ ЦЕЙ ВАЖЛИВИЙ ДЛЯ ВОЛИНІ СОЦІАЛЬНИЙ ПРОЕКТ. І ЯКЩО КЛІМЧУК ДАВАВ ОБІЦЯНКУ ТО НЕХАЙ ВИКОНУЄ, А ТО ТІЛЬКИ ПОГОВОРИТИ І ГОРІЛОЧКУ ПОПИТИ. А КОМАНДА ДУЖЕ ПОТРІБНА, ЦЕ ЛОКОМОТИВ ВСЬОГО ВОЛИНСЬКОГО БАСКЕТБОЛА
Анонім Показати IP 12 Лютого 2014 21:29
Хлопці та їх тренери молодці, стараються. Але їх вчергове обманули із фінансуванням. Клімчук не дотримав своєї обіцянки. Жалко команду, яка в черговий раз розпадеться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus