USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Камені-Каширському – новий спортивний об’єкт

27 Грудня 2016 21:30
Важкоатлети Каменя-Каширського тепер мають окреме місце для тренувань і професійного зростання у пауерліфтингу, інформує прес-служба Волинського УКРОПу.

Мрія молодого тренера Валентина Андруся, майстра спорту України, здійснилася. На місці колишньої котельні, яка стояла пусткою останні сім років, облаштували професійний просторий спортзал зі зручними роздягальнями, санвузлом і тренерською. Усе влаштували, як цього вимагають повноцінні заняття.

Це - результат праці і амбіцій молодих спортсменів, які взялися за розвиток цього виду спорту у Камені-Каширському. Тринадцятирічна Валерія Козак тренується усього десять місяців, а вже – чемпіонка області. Успіх завдячує бажанню, силі волі, гарному здоров’ю і – козацькому прізвищу.

Тричі на тиждень дівчина доїжджає до районного центру з сусіднього села Грудки маршруткою. А тепер, каже, тренуватиметься щодня.

«У мене просто тренер - то мій рідний дядько. - усміхається дівчина. - Він мене сюди завів і я розпочала займатись. Я спробувала, мені сподобалось. У спорті можна багато чого досягти, стати чемпіонкою світу, наприклад».

Бажання своєї підопічної цілком поділяє її тренер, майстер спорту України з важкої атлетики Валентин Андрусь. У його секції займається зараз 16 спортсменів. Успіхів багато, та найбільші перспективи бачить саме у дівчат – мовляв, менша конкуренція, хоча вимоги теж високі. Спочатку займалися в одній із загальноосвітніх шкіл міста, але хотілось таки спеціалізованого залу.

Урочисте відкриття відбувалося за участю представників влади – обласної, районної, міської. А народний депутат цього округу від партії "УКРОП" Ірина Констанкевич вважає однією із найбільших перемог у своїй депутатській діяльності те, що за півроку вдалося залучити на об’єкти соціально-економічної сфери із державного бюджету10,5 мільйона гривень. З них понад 600 тисяч – на цей спортзал.

«Я дякую усім, хто доклався до цього проекту, хто виносив ідею, хто допоміг зреалізувати, хто зробив усе, що можна було зробити своїми руками, хто серцем зігрів цю залу. Хай вона служить людям, хай вона приносить радощі, а наші діти будуть здоровими і сильними», - звернулася до присутніх на урочистостях Ірина Констанкевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дєд Логопєд Показати IP 28 Грудня 2016 07:36
Молодці - спорт то завжди круто

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus