USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У хокейних баталіях лучани пасуть задніх

27 Січня 2014 12:43
Луцьк у вихідні приймав четвертий тур Чемпіонату України з хокею серед дітей 2001-2002 років народження в групі А.

Господарі туру - луцька «Спарта» - приймала два склади «Галицьких Левів» з Новояворівська та київську «Крижинку». Пропускали тур «Піраньї» з Вінниці.

«Спарта» - «Галицькі Леви-2» - 3:7 (0:2, 0:4, 3:1)

Максим Курах, Антон Олида (2) - Валентин Мурин (2), Микола Митко (4), Тарас Галамай.

Лучани довго не могли знайти своєї гри. В першому періоді навіть організували в свої ворота два автоголи. Лише наприкінці матчу «Спарта» прокинулася, але було вже занадто пізно. Хоча якраз у цьому матчі у волинян були найкращі шанси перемогти.

«Крижинка» - «Галицькі Леви-1» - 0:5 (0:1, 0:3, 0:1)

Роман Кізло (2), Андрій Вишинський, Лев Тонишев. Михайло Чіканцев.

У матчі була боротьба, але з рахунку цього не видно. Галичанам вдавалося забивати, а кияни, хоч і багато атакували, проте розмочити рахунок так і не змогли.

«Спарта» - «Крижинка» - 2:7 (1:2, 1:3, 0:2)

Володимир Байсарович, Тарас Міскевич - Віктор Даниленко (3), Євген Сорока (3), Гліб Ткач.

Лучани свій другий матч туру зіграли набагато краще, ніж перший. Хоча рівень суперника був на ранг вищий.

«Спарта» - «Галицькі Леви-1» - 0:14 (0:8, 0:2, 0:4)

Михайло Чіканцев (2), Андрій Вишинський, Олег Середа (2), Денис Миляник (3), Роман Кізло (4), Валентин Микитюк, Владислав Савчук.

Цей матч можна сміливо описати як гру в одні ворота. Значимо, що галицька команда на рік старша волинян і минулого року вони стали чемпіонами України у своєму віці. Тренер левів розповів, що в Новояворівську хокей - спорт номер один. Діти не хочуть йти на футбол чи якийсь інший спорт, там всі мріють стати хокеїстами.

«Крижинка» - «Галицькі Леви-2» - 7:0 (3:0, 3:0, 1:0)

Олексій Чередник, Євген Сорока (3), Гліб Ткач (2), Шагін Кородюк.

Гра здавалася рівною і суперники однаково сильно хотіли перемогти, але на психологічному рівні кияни були сильніші. Гравці з дублю «Левів» зізнаються, що їм є ще над чим працювати. Ще не вистачає зіграності, а найголовніше швидкості.

«Галицькі Леви-1» - «Галицькі Леви-2» - 13:0 (5:0, 4:0, 4:0)

Владислав Савчук (2), Валентин Микитюк, Михайло Чіканцев (2), Олег Середа (3), Роман Кізло, Володимир Станько, Лев Тонишев (2), Олексій Явний.

Останній матч туру ніс символічний характер, бо по суті грала одна команда. Не дивно, що перемогла основа, де хлопці на рік старші.

Згідно з результатами туру перше місце в групі А розділили «Галицькі Леви-1» та «Піраньї» у них по 24 очка. Третьою йде київська «Крижинка», далі «Галицькі Леви-2». Лучани ж пасуть задніх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus