USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Ковелі відбулися змагання з бочі

25 Листопада 2017 22:12
Змагання на Кубок Ковеля з бочі відбулися серед осіб з ураженням опорно-рухового апарату 25 листопада.

У змаганнях взяли участь близько 50 спортсменів із різних районів Волині та Львівщини.

12 команд із Ковеля, Сокаля, Червонограда, Ковельського, Любешівського та Маневицького районів змагалося за перемогу. Крім того, 4 учасники виступали в індивідуальному заліку.

Перемогу здобула команда із Любешівського району.

Заступник голови громадської організації допомоги людям із обмеженими можливостями «Добродія в дії», один із фундаторів змагань Володимир Лисюк розповів:

«Змагання з бочі є новим паралімпійським видом спорту. Проведенням Кубку у місті Ковелі ми розвиваємо цей новий вид спорту і у найближчій перспективі розраховуємо провести у місті Кубок України.

Для учасників змагань – це можливість самоствердитись та показати усім, що вони є повноцінними учасниками суспільного життя. Це демонстрація сили людей, які беруть верх над усіма негараздами та проблемами, що постають у житті».

Володимир Лисюк подякував за підтримку у проведенні змагань адміністрації ЗОШ №7 міста Ковеля та фракції «УКРОП» у Ковельській міській раді.

«Одним із основних завдань ми бачимо всіляку підтримку культури і спорту, як невід’ємної складової української державності. Особливу увагу я та мої колеги приділяємо вирішенню проблем та підтримці людей з інвалідністю та соціально- незахищених верств населення. Надзвичайно приємно дивитися у очі людей, які світяться від гордості за свої успіхи та досягнення», - зазначив депутат Ковельської міської ради Ігор Пініс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus