USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

«ТНМК», «Антитіла» та «Піккардійська терція» зіграють на оновленому «Авангарді»

4 Вересня 2015 13:35
Лучан та гостей міста запрошують на свято фізичної культури та спорту, яке відбудеться 5 вересня на стадіоні «Авангард». Зауважимо, тут закінчився один з етапів його реконструкції.

Окрім спортивних шоу, які передбачені програмою, та приїзду ветеранів «Динамо» на присутніх чекає музичний сюрприз - для гостей гратимуть «ТНМК», «Антитіла» та «Піккардійська терція».

Про це йдеться на сайті Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Нагадаємо, на початку літа Фонд «Новий Луцьк» та Федерація легкої атлетики України підписали угоду щодо реконструкції стадіону «Авангард», а саме облаштування на його території легкоатлетичного комплексу. Це дасть можливість проводити у Луцьку міжнародні змагання.

До слова, ініціатор та спонсор масштабної розбудови стадіону - Ігор Палиця - також буде присутній під час свята.

Власне, завершення одного з етапів реконструкції вирішили пов'язати з днем фізичної культури та спорту, який Україна цьогоріч відзначає 12 вересня, і влаштувати свято для спортсменів, лучан та гостей міста, щоправда, дещо раніше. Дійство 5 вересня розпочнеться з урочистої ходи представників усіх спортивних федерацій області, які зберуться о 15:30 на Театральному майдані та пройдуть до стадіону, о 16:00 на «Авангарді» зіграють показовий матч ветерани «Динамо» та ветерани «Волині».

У рамках святкування на присутніх чекають виступи відомих колективів. Так, до Луцька приїдуть «ТНМК», «Антитіла» та «Піккардійська терція».

Окрім цього, у програмі - показові виступи легкоатлетів, дитячі змагання, представлення найвідоміших спортсменів області. Танцювальні гурти міста покажуть оригінальне шоу, в якому візьме участь понад 250 учасників. Також на території стадіону передбачать зону харчування від закладів міста.

Дійство розпочнеться 5 вересня о 15:30 і триватиме до 22:00. Вхід на святкування - вільний.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
нид ансвер Показати IP 27 Серпня 2015 22:11
Фонд, Товстенюк де здоровий глузд?? Чи не так давно, ви хвастались тим, що під час передвиборчої кампанії Констанкевич ви не використовували зовнішню рекламу на бордах аби скерувати гроші на потреби АТО, а тут по ходу дій на таку пафосну подію припаде піврічний бюджет Фонду або близько того... І це в час збройного конфлікту на Сході, біда якої торкнулася кожної 5тої сімї на Волині, а ви будете влаштовувати шоу-обїдання?! зверніть увагу на кількість онкохворих діток, на яких держава забила, на дітей-сиріт в дитбудинку які гуляють почергово бо немає достатньої кількості колясок, на немічних, одиноких людей, які не взмозі вижити на пенсію, на відсутність належної інфраструктури для проведення міжнародних змагань (якщо на те вже пішло)... а вам шоу і танці? ні, не вірне рішення. дуже багато буде втрачено, і ой як тяжко можуть датися вибори в Луцьку і на 23 окрузі (враховуючи політику формування команди...)!
Луцький до нид ансвер Показати IP 28 Серпня 2015 08:41
Держава забила? А не ви таку державу зробили, обрали? А іншим людям тепер не жити? Спорт - це теж життя!
? до Луцький Показати IP 28 Серпня 2015 09:02
але ж ДІТИ не обирали!?
Нид ансверу до нид ансвер Показати IP 4 Вересня 2015 14:02
Є такі люди які постійно ниють, завжди чимось не задоволені, шось зробиш - погано, не зробиш ше гірше. Не Палиця війну на Сході починав. А ті хто має нести відповідальність за цю війну собі живуть і мільярди з цієї війни гребуть. Всі питання до Пороха, до Яцика та до його уряду які зробили з країни деребан
Анонім до нид ансвер Показати IP 4 Вересня 2015 14:21
Для вирішення цих проблем такі як ти обрали у ВР Лапіна!!!!!!!!!!!!!!!!! Всі питання до нього!!!
Всім Показати IP 28 Серпня 2015 10:09
Дайте ГРЕЧку..!!!! ВСІМ дайте...
фонду Показати IP 28 Серпня 2015 22:13
Молодці!вхід-вільний.Це-основне.Для простих людей,бо спорт-це життя наших дітей....
ура Показати IP 28 Серпня 2015 22:32
почались вибори де гречка
луцький до ура Показати IP 4 Вересня 2015 13:42
Так любите гречку? То заробіть гроші і купіть у магазині, а то як халяви захотіли...! Палиця гречку ніколи не роздавав, а робив і робить більш вагомі вчинки для громади Луцька!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus