USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку блокується робота басейнів

27 Травня 2015 11:19
Навчально-тренувальний процес з плавання у Луцьку опинився на межі зриву через передчасну зупинку роботи котелень у місті.

Про це повідомляє Федерація плавання України.

Зі слів голови відокремленого підрозділу Федерації плавання України у Волинській області Віктора Самчука, усі котельні у Луцьку вимкнули наприкінці минулого тижня через заборгованість. Без опалення залишився і басейн спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву плавання Луцької міської ради (СДЮСШОР).

Нагадаємо, уже тиждень як лучанам відключили гарячу воду, оскільки ДКП «Луцьктепло» боргує НАК «Нафтогаз» за газопостачання.

Якщо ж лучани не виплатять борги за тепло – гарячої води не буде, попередив міськой голова Микола Романюк.

«Наш басейн відключили від опалення без жодних попереджень. Поки що нам вдається власними зусиллями утримувати задовільну температуру води на рівні 26 градусів. Однак ванну для малечі вже довелося закрити через незадовільні температурні умови», - сказав Самчук.

І додає: «Басейн СДЮСШОР - центральний басейн у нашому місті. Саме тут тренуються члени збірної команди України з плавання, готуються до національних та міжнародних змагань ведучі плавці нашої області, проходять реабілітацію бійці АТО, проводяться шкільні оздоровчі табори. Зараз навчально-тренувальний процес наших плавців та оздоровлення громадян опинилися на межі зриву», - збентежений він.

Зі слів Віктора Самчука, для нормального функціонування басейну СДЮСШОР достатньо відновити роботу хоча б однієї котельні, яка знаходиться на вулиці Потапова. Із відповідним проханням керівництво басейну вже звернулося до місцевої влади. Однак поки що проблему не вирішили.

До слова, 25-метровий басейн СДЮСШОР - центральний міський басейн Луцька. Щодня його відвідує до 1000 громадян.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що, дійсно, вимкнення гарячої води - як сніг на голову. Чому «Луцьктепло» проявило недбалість і не попередило населення про відключення, знаючи про проблему вже декілька тижнів?

На підприємстві виправдовуються: точної дати не знали - раніше, мовляв, вдавалося проблему вирішити. Винне населення, яке не платить за комунальні послуги - борги лучан перед «Луцьктеплом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Andrij Показати IP 27 Травня 2015 14:00
4um xolodnishe voda tum shvudshe pluvyt nashi sportsmenu .......abo pobilshe pisjatu, teplishe byde !!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus