USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку – фестиваль спорту «Здорова нація – сильна Україна»

9 Грудня 2017 16:40
Фестиваль спорту «Здорова нація - сильна Україна», приурочений до Дня Української армії, відбувся 9 грудня у ЗОШ №17 міста Луцька.

Організаторами заходу є комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» та керівництво школи.

Так, в програмі фестивалю були стрибки у довжину, згинання та розгинання рук в упорі лежачи, штрафні кидки баскетбольним м’ячем, стрибки на скакалці та багато інших видів. Учні з захопленням записувалися на різні види та брали у них участь. Головним для них була не перемога, а гарно проведений час з друзями.
Загалом у змаганнях взяли участь 50 дітей. Учасниками змагань були не лише учні школи №17, а й діти з 7 та 24 школи.

Особливістю фестивалю став сеанс одночасної гри в шашки.
Також учасники спортивного свята могли насолодитися виступом танцювального гурту «New way dance house» та гімнастки, учениці 6 класу Ольги Ковальчук.
Головний фахівець КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Оксана Ящук розповіла, що одним з організаторів фестивалю спорту є провідний професіонал Наталія Зінь. З її слів, комунальний заклад сприяє розвитку фізичного здоров’я населення незалежно від віку, адже у ньому займаються як діти, так і дорослі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
жв Показати IP 9 Грудня 2017 19:45
Розумна нація - сильна Україна. А здорова - це майбутня робоча сила для олігархів та для Європи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus