USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку хочуть дати нове життя футбольному полю

26 Грудня 2015 19:00
Відновити занедбане футбольне поле на Вересневому пропонують за сприяння Федерації футболу Волині.

Про це йшлося під час другого сесійного засідання другої сесії Луцької міськради 24 грудня.

Під час обговорення комплексної програми розвитку освіти міста депутат Микола Дендіберін зауважив, що футбольне поле в мікрорайоні Вересневе перебуває в занедбаному стані. Він запитав начальника управління освіти Луцької міськради Олега Гребенюка, чи зверталася до нього Федерація футболу Волинської області щодо оренди цього футбольного поля.

Міський голова Микола Романюк повідомив, що цим питанням відновлення поля займається його заступник Юрій Моклиця. З його слів, можна знайти спільну мову з Федерацією футболу Волині, щоб вже наступного року цей стадіон запрацював. Міський голова зазначив, що поле захаращують місцеві мешканці.

Своєю чергою, депутат Борис Смаль зауважив, що на вказаному стадіоні ніщо не заважало проводити тренування стільки часу, що дозволило вирости на полі траві 30 сантиметрів заввишки. З його слів, з середини літа на полі не відбувалося жодних спортивних заходів. Депутат запевнив, що готовий сам здійснити екскурсію цим стадіоном, де зараз безліч сміття та висока суха трава. Відтак, він просив дати можливість відродити стадіон.

Олег Гребенюк відповів, що управління готове до співпраці з партнерами, якщо вихованці спортивних шкіл не матимуть проблем з доступом до спортивних об’єктів. Він зазначив, що на стадіоні потрібно спорудити роздягальні, встановити огорожі, а не лише скосити траву, що вимагає додаткового фінансування.

Микола Дендіберін зазначив, що якщо Федерація футболу Волині візьме це поле в оренду на 25 років, світова федерація футболу ФІФА надасть штучне покриття для поля вартістю 5,2 мільйона гривень безплатно.

Борис Смаль запропонував внести зміну у проект програми: внести пункт, «ініціювати переговори з Федерацією футболу Волинської області та іншими потенційними спонсорами щодо використання за призначенням стадіону у мікрорайоні Вересневе». Депутати проголосували за внесення у програму пункту, що передбачає вивчення можливості залучення інвесторів, в тому числі Федерації футболу Волинської області для розвитку футболу на стадіоні у мікрорайоні Вересневе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Паша Показати IP 26 Грудня 2015 19:29
Громада мікрорайону дозволить оренду при можливому доступі жителів міста на те поле. А додаткове поле для ФК Волинь нам тут не потрібне. Вже віддали авангард. Що легкоатлети не мали можливості кілька років присісти на траву. Я не шоворю вже про звичайних жителів міста
Анонім Показати IP 26 Грудня 2015 19:40
ВИ ВЖЕ В ПАРКУ ЗРОБИЛИ ПОВНЕ АВНО.. А ГРОШІ ТО ТЮ-ТЮ...
Скільки вже можна Показати IP 26 Грудня 2015 20:29
Дендеберін,ну скільки вже можна проті 2,5 млн?Хто тобі проце казав і скільки років тому назад?Привези документ і покажи ,тоді можна про щось говорити.
в Показати IP 26 Грудня 2015 21:41
онлайн транслацію "відтворення" і все, в такому випадку буде більш менш прозоро!
гол Показати IP 27 Грудня 2015 18:22
Поле *піонер* вже зробив, для футболу. Мабудь земля чуваку потрібна і усе.... Допоможи спорттовариствам путат.
футбліст Показати IP 29 Грудня 2015 11:40
Штучне покриття???? Це тільки ДЕРЕБАНОВ може придумати щоб бабки відмити.....нормальний травяний газон потрібен,
ветеран Показати IP 30 Грудня 2015 10:58
цей горе депутат переорав поле пионера та втик у москву а ми залишились ни з чим

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus