USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку – міжнародний боксерський турнір пам’яті Василя Лотоцького

24 Листопада 2017 15:00
Відкриття п’ятого міжнародного боксерського турніру пам’яті майстра спорту України з боксу Василя Лотоцького відбулося 24 листопада у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.

У змаганнях прийматимуть участь 250 спортсменів з 17 областей України, а також команди з Києва, Литви, Польщі та Білорусі. Спортсмени змагатимуться у трьох вікових категоріях – юніори, молодь та чоловіки. У складах команд будуть виступати діючі переможці і призери світових та європейських змагань.

На відкриття турніру завітали представники влади міста, делегація народних депутатів Верховної Ради України та родичі Василя Лотоцького.

Перший заступник голови Комітету з питань освіти і науки Верховної Ради України, голова підкомітету з питань вищої освіти Олександр Співаковський привітав усіх присутніх від імені комітету.

«Ми абсолютно чітко розуміємо, що майбутнє нашої країни – це ви, нове покоління, адже освіченість, духовність і фізична сила створює національне багатство України. Мені дуже приємно, що тут є наші друзі з Прибалтики, Білорусі, Польщі. Якщо є така потужна сила – війни ніколи не буде, тому я хочу, аби ви завжди пам’ятали, що сила – це потужний інструмент для захисту нашої України», - зазначив Олександр Співаковський.

У вітальному слові радник Луцького міського голови Ігор Поліщук зауважив, що фізична культура надзвичайно важлива у житті людини.

«Надзвичайно приємно, що у нашому місті відбуваються боксерські змагання міжнародного рівня. Є люди, які живуть боксом, тому я хочу подякувати їм за розвиток цього виду спорту в Україні та на Волині. Ми раді, що міська рада змогла долучитися до організації цих змагань, адже фізична культура та спорт надзвичайно важливі у житті кожної людини. А такий вид спорту, як бокс, особливо, бо він загартовує не лише тіло та дух, а й формує цілеспрямованість та бажання до перемоги. За допомогою такого виховання ми сформуємо майбутнє покоління здорових людей», наголосив Ігор Поліщук.

Своєю чергою, президент Федерації боксу Волині Володимир Купчак звернув увагу на те, що, організувавши турнір пам’яті майстра спорту України з боксу Василя Лотоцького, хочуть показати, що боксерська родина є дружною та ніколи не забуває про своїх братів.


Сестра Василя Лотоцького пані Наталя наголосила, що цей захід показує приклад дружби між містами, країнами, а для її сім’ї – це приклад дружби в ім’я пам’яті її брата.


Опісля привітальних слів та зустрічі хлібом-сіллю міжнародних гостей з Литви, Білорусі та Польщі спортсмени пішли готуватися до перших боксерських поєдинків.

Зауважимо, що турнір триватиме з 24 по 26 листопада.

Довідково: Василь Лотоцький - майстер спорту України, тренер-викладач з боксу трагічно загинув вересні 2012 року під час трагічної автопригоди. Автомобіль, в якому їхав Василь, злетів з траси і вдарився у дерево. Також загинули двоє найближчих друзів Лотоцького.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus