USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Його справи продовжуються»: у Луцьку стартував баскетбольний турнір пам’яті Олексія Веремійчика. Фото

11 Вересня 2021 09:25
В обласному центрі Волині стартував другий баскетбольний турнір пам’яті трагічно загиблого директора департаменту сім’ї молоді та спорту Луцької міської ради Олексія Веремійчика.

Церемонія відкриття відбулася 10 вересня у спорткомплексі Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Однак урочистості передувала гра між «ВНУ КДЮСШ 1» та БК «Рівне». Команда з Луцька, яка виступатиме в майбутньому сезоні у Першій лізі, протистояла рівнянам, які привезли на турнір оновлений склад. Перемогу святкували гості обласного центру Волині – 95:87. У лучан найрезультативнішим став Петро Глушко (21 очко), а Максиму Дейні не вистачило одного підбирання, аби оформити дабл-дабл (18 очок, 9 підбирань).
У церемонії взяли участь співорганізатори турніру, а також дружина та дочка Олексія Веремійчика – Анна і Аліса Веремійчики.
Керівник департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий відзначив, що Олексій Веремійчик жив своєю справою, був завжди усміхнений та привітний, підставляв дружнє плече. Він подякував кожному спортсмену, який знайшов можливість приїхати на турнір та побажав перемоги найсильнішому.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки Разом» Катерина Шкльода згадала часи, коли вона працювала разом з Олексієм Веремійчиком у департаменті.

«Ми хотіли змінювати ставлення людей до чинуш. Думаю, нам це вдалося. Ми дуже багато встигли, ці справи продовжуються. Я вдячна долі за те, що ця людина була в моєму житті. Сподіваюся, що турнір і далі існуватиме, як пам'ять про Олексія», – зазначила Катерина Шкльода.
Натомість віце-президент «Старого Луцька» Дмитро Чайковський згадав про те, що Олексій Веремійчик завжди підтримував всі спортивні ініціативи та допомагав у їх втіленні, запевнивши всіх, що турнір проводитиметься постійно.

«Хочу висловити повагу та підтримку Анні та Алісі Веремійчик. Ви завжди будете потрібні нам, будемо чекати вас на наших матчах. Обіцяю, що цей турнір буде жити, так само як і пам’ять про Олексія», – сказав Дмитро Чайковський.
Анна Веремійчик висловила захоплення баскетболістами, які незважаючи на всі обставини, професійно займаються улюбленим видом спорту, а також подякувала за підтримку: «Хочу, щоб батьки віддавали дітей у спортивні секції і молодь була здоровою. Щира подяка вам всім за цей турнір в пам'ять про мого чоловіка».
Після церемонії відкриття відбувся ще один матч, в якому «Старий Луцьк-Університет» переміг «СумДу» – 75-59. У складі лучан найрезультативнішим став Ілля Заєць (18 очок), а Сергію Юрченку не вистачило одного очка, аби повторити доробок партнера.
Відзначимо, що ігри на турнірі відбуватимуться ще протягом двох днів.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus