USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Луцьку нагородили маленьких спортсменів, яким пророкують великий футбол

5 Січня 2014 16:43
Переможців новорічно-різдвяного турніру, у якому змагалися близько восьмидесяти юних футболістів, відзначили сьогодні, 5 січня, цінними призами та подарунками.

Триденні футбольні баталії тривали у приміщенні СК «Колос» з 2 по 5 січня. Це - спільно організоване дійство ДЮФШ ФК «Волинь» та благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк». Учасники команд, які змагалися між собою – хлопчики 2004 та 2005 років народження. Юні футболісти грали 2 тайми по 15 хвилин.

У заході взяли участь чотири вікові футбольні команди від ДЮФШ ФК «Волинь» та дві - від ДЮСШ №2.Зі слів тренера молодих спортсменів Володимира Байсаровича, мета турніру - визначити стан спортивної підготовки хлопчиків та з’ясувати, які у них перспективи у майбутньому.

«Важливо знати, над чим і кому потрібно інтенсивно попрацювати, аби побудувати план подальшої роботи зі спортсменами. У них є всі шанси стати майбутніми Анатоліями Тимощуками чи іншими зірками волинського футболу», - каже Володимир Байсарович.

Отож, почесне третє місце виборола команда ДЮФШ ФК «Волинь» (2005 року народження), а ось у фіналі між собою змагалися команди, сформовані з діток 2005 та 2004 років народження, при цьому із рахунком 7:5 виграли молодші футболісти. Зазначимо, п’ять голів із семи забив Роман Ковалюк. 8-річний Стасик Ковальчук, учасник турніру, мріє бути схожим на свого футбольного кумира Роналдо, утім хоче грати за ФК «Волинь» та захоплюється грою румунського півзахисника «Волині» Еріка Бікфалві. Участь у нагородженні кращих команд та гравців у різних номінаціях взяла заступник голови правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Ірина Констанкевич.

«Нехай ваші турніри завжди завершуються перемогами, щоб ви відчували радість і задоволення від того, що ви змагаєтеся та перемагаєте. Я хочу вам передати привітання від засновника нашого фонду Ігоря Петровича Палиці і побажання, щоб подвиги супроводжували вас усе ваше життя. Ставайте кращими, достойними та мудрими», - резюмувала Ірина Констанкевич.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тато футболіста Показати IP 6 Січня 2014 15:46
Які гарні фото! Як можна зв'язатися із фотографом, щоб отримати оригінали? Дякую!
Misteria до Тато футболіста Показати IP 6 Січня 2014 15:52
Доброго дня=) Щиро рада, що Вам сподобалось=) Усі оригінали завантажила сюди: http://www.ex.ua/75310163. Щасливого Різдва!=)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus