USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку назвали кращих байдарочників і каноїстів

21 Серпня 2017 21:45
В обласному центрі відбувся відкритий чемпіонат міста Луцька з веслування на байдарках і каное. У ньому взяли участь 68 учасників із чотирьох міст Волині та Рівненщини.

Про це повідомляє Волинська регіональна дирекція НТКУ.

Дівчата і хлопці у жилетах, легкоатлетичному одязі, хто вже і з веслами в руках, вишикувалися на урочисте відкриття чемпіонату міста Луцька з веслування на байдарках і каное. Цього року у перегонах взяли участь юнаки та дівчата 2002 – 2003, та 2004 – 2005 років народження з Волині та Рівненщини.

Учасники в одиночних запливах мали подолати велику (2000 метрів) і малу (500 метрів) дистанції. Змагання, приурочені до Дня незалежності та Дня міста, відбулися на базі дитячо-юнацької спортивної школи «Олімп».

Кращими байдарочником у першій віковій категорії серед хлопців став вихованець ДЮСШ «Олімп» – Вадим Марченко. А серед дівчат вихованка також ДЮСШ «Олімп» – Христина Алексеєнко. Серед каноїстів у першій віковій категорії переміг вихованець Ковельського філіалу ДЮСШ «Олімп» Богдан Морозюк, а серед дівчат – учениця школи «Олімп» м. Ковель Василина Каленюк.

У молодшій віковій групі призерами серед байдарочників стали Андрій Огребчук і Юлія Волинець з Луцького «Олімпу». А кращими каноїстами – Олексій Майстревич з Дубнівської «Освіти» і Ангеліна Сєлютіна («Олімп», Луцьк).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вадим Магерко Показати IP 21 Серпня 2017 23:03
Неправильно написане ім'я Не Вадим Марченко А Вадим Магерко

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus