USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку назвали переможців ІІ всеукраїнського турніру із міні-футболу

22 Грудня 2016 23:32
З нагоди Дня Святого Миколая у залі обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою змагалися юні футболісти 2006 року народження. Крім трьох луцьких команд, прибули спортсмени з Рівного, Нововолинська, Тернополя, Володимира-Волинського та селища Олика. Турнір організував ФК «Волинь» за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», повідомили у прес-службі Фонду.

Вісім команд поділили на дві групи. Матчі попереднього етапу визначили чотирьох півфіналістів: дві команди з Луцька («Волинь-2», «Адреналін»), а також із Тернополя та Олики. Саме день поєдинків плей-оф став окрасою турніру. У першому півфіналі «Волинь-2» переконливо перемогла футболістів з Олики 9:3, хоч і дозволила собі розслабитися в другому таймі, а у другому півфіналі з мінімальною перевагою 2:1 над командою «Адреналін» (Луцьк) перемогли гості з Тернополя.
У втішному фіналі луцький «Адреналін» хоч і пропустив першим від наполегливих хлопчаків з Олики, але «бліцкригом» (два голи за хвилину) переміг суперників 2:1 і виборов третє місце.

До фіналу потрапили дві справді найсильніші команди змагань. Господарі й тернополяни забивали найбільше й показували видовищний, зрілий футбол. Тим цікавіше було дивитися поєдинок. Лучани побігли вперед, але кілька «обрізок» закінчувалися контратаками на власні ворота, й тернополяни «вибачали» візаві. Утім везіння волинян таки скінчилося й гості повели 1:0. Надалі господарі просто «закрили» суперника на його половині. Особливо багато моментів було у «Волині-2» на початку другого тайму, але Тернопіль вистояв і наприкінці матчу забив удруге. Сил, аби вирівняти гру, в господарів уже не залишилося – 2:0.

Привітати юних футболістів прийшли старший тренер ФК «Волинь» Володимир Дикий та менеджер Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Олексій Сорокун, які побажали юним футболістам досягнути найвищих вершин у спорті та через кілька років увійти до складу національної збірної України з футболу. Крім цього, вони вручили нагороди, кубки, грамоти та солодкі подарунки усім юним футболістам.
Особисті нагороди повезли додому Сергій Жабський із смт Олика (кращий воротар), Олег Співак із Тернополя (кращий гравець), Кирило Іванов з Луцька (кращий бомбардир – 7 голів).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мама Показати IP 23 Грудня 2016 00:49
Чому не дали фотографiй дiтей, якI мали особистI нагороди?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus