USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку облаштують футбольне поле «Піонер»

30 Квітня 2014 14:45
Розчистити та облаштувати належним чином футбольне поле «Піонер» вирішили депутати Луцької міської ради.

Під час 59-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 30-квітня, відповідний запит до Луцького міського голови Миколи Романюка зробив член депутатської групи «Новий Луцьк» Микола Дендіберін.

У своєму зверненні він зазначив про неналежний стан футбольного поля і попросив, аби його очистили від сміття, пляшок, що залишили після себе відпочиваючі.

Також Микола Дендіберін наголосив, щоб на під’їзді до футбольного поля поставити обмежувач руху з метою недопущення заїзду туди автомобілів, розмістити поруч з полем інформаційні стенди про заборону розпивати спиртні напої та розпалювати вогнище.

Окрім того, у запиті говориться про те, що необхідно облаштувати поруч з футбольним полем сходи в річку Стир, аби лучани могли безпечно купатися у водоймі.

Запит Миколи Дендіберіна підтримали обранці громади більшістю голосів.

Зауважимо, футбольне поле «Піонер» знаходиться в Луцьку на вулиці Глушець, 3.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus