USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку стартував Кубок з аматорського футболу

1 Вересня 2014 22:00
Кубок з аматорського футболу днями стартував у Луцьку, на стадіоні Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Про це повідомляє ВолиньSport.

Боротьбу за нагороди ведуть шість команд.

Першими на майданчик вийшли колективи із найдовшими назвами - "Ніко-Ветеран-Лучеськ" та "ДЮСШ №2-ЛСТМ №536". Традиційні спортивні газетні рубрики стовідсотково написали б, що цей матч – то протистояння швидкої юності та мудрого досвіду. Майже так і вийшло, якщо споглядати за протистоянням здалеку й не бачити габаритів гравців, то важко було сказати – де ветеран, а де спортшкола. І це не камінь у бік "ДЮСШ №2", а радше комплімент "Лучеську" - досвід ввімкнув таку ж швидкість, як і молодість, лише у останні секунди юнаки перебігали ветеранів. Гра завершилась перемогою "НІКО" 4:2.

Друга 1/4-та між "Марадо" та "Бренд-Груп" спочатку глядачів тільки збивала з пантелику та злегка дратувала. Зрештою, справді, кого не розхвилює те, що обидві команди не можуть зробити більше двох точних пасів впродовж майже 20-ти хвилин.

Але навіть в такій хаотично-рівній грі у центрі поля "марадони" примудрились "зняти відсотки". Справжній кураж впіймав Володимир Журибіда, який взяв круглого на груди і, втримавши його, зарядив метрів з 15-ти у ближній кут (1:0). Буквально через мить, той-таки Володимир опинився у потрібний момент у потрібному місці, і забив ще один гол (2:0).

Якщо говорити про "брендівців", не можна сказати, що вони безапеляційно капітулювали. Ні, навіть територіальної переваги "Марадо" особливо не мав. Однак склалося враження, що гравці "синьо-білих" бачаться лише раз на тиждень під час гри. Усі паси, прийоми та удари – не вдавалися. Тому й забити за таких умов не вдалось. А пропустити - пропустили (3:0).

Тож далі пройшли «НІКО-Ветеран-Лучеськ» та «Марадо».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus