USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку вандали попсували спортивний майданчик

6 Листопада 2015 12:10
Мешканці багатоповерхівок на вулиці Софії Ковалевської вранці 5 листопада виявили обурливий факт – невідомі зруйнували частину паркана навколо футбольного поля. Спортивний майданчик із штучною травою вже два роки як слугує любителям спорту, але не всі лучани готові правильно його експлуатувати.

- Вочевидь, знічев’я якесь нетверезе бидло проломило паркан. Тут дуже часто гуляє неадекватна молодь. Дорослі, як можуть, відшивають їх звідси, але постійно наглядати за майданчиком важко, - розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Дмитро Трефіловський, який мешкає поруч. Він і надав фото з місця пригоди.

Майданчик розміщено біля ЗОШ №23, поруч – дитячий садочок. Відтак, поле використовується для уроків фізкультури в цих навчальних закладах.



Вранці 6 листопада дірку в паркані майданчика залатали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
))) Показати IP 6 Листопада 2015 13:02
Треба відкривати двері з двох сторін. Сам грав на таких полях. Дуже не радує коли потрібно оббігати все поле за м*ячем.
інга Показати IP 6 Листопада 2015 13:27
А як сцяти захочеться - то треба очевидно в куток, бо "дуже не радує коли потрібно оббігати все поле"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus