USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Уже 4 райцентри Волині мають сучасні спортивні майданчики. ФОТО

18 Листопада 2015 19:00
Сучасні легкоатлетичні доріжки, а також майданчики для гри у міні-футбол, баскетбол та волейбол з'явилися у трьох районних центрах Волині. Окрім того, Ківерці також мають спортивні майданчики, а легкоатлетичні доріжки місцевий стадіон «Колос» отримає вже навесні.

Три районні центри Волинської області у жовтні-листопаді цього року отримали сучасні спортивні комплекси. Їх звели у Маневичах, Камені-Каширському, а також у Любешові в рамках співробітництва Федерації легкої атлетики Волині та Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк». Про це йдеться на сайті Федерації легкої атлетики України.

Спорткомплекси містять не лише сучасні легкоатлетичні доріжки, але й майданчики для гри у міні-футбол, баскетбол та волейбол. Загалом на облаштування об’єктів у кожному із міст витрачено близько півтора мільйона гривень. Доріжки та ігрові майданчики мають штучне освітлення. На них вже займаються легкоатлети місцевих ДЮСШ. На черзі у розбудові - райцентр Ківерці. Спортивні майданчики тут вже відкрили, а от новенькі легкоатлетичні доріжки місцевий стадіон «Колос» отримає вже навесні.

Нагадаємо, що підписаний Меморандум про взаємовідносини щодо розвитку фізичної культури і спорту між Фондом та Громадською організацією «Федерація легкої атлетики Волинської області» передбачає спорудження легкоатлетичних стадіонів у кожному районному центрі області. На початку вересня цього року відбулося урочисте відкриття оновленого стадіону «Авангард» у Луцьку, на якому відбувся Командний чемпіонат України з легкої атлетики серед молоді.

До слова, підтримка спорту на Волині і в Луцьку зокрема – один з напрямків роботи Фонду Ігоря Палиці«Новий Луцьк», який реалізується в рамках постійно діючої програми «Луцьку – спорт високих досягнень». Так, у Луцьку вже облаштували футбольні міні-поля у міських школах, спортивні майданчики «StreetWorkout» у дворах, реконструювали стадіон «Авангард», який вже готовий приймати легкоатлетичні змагання світового рівня. Поруч будується сучасний спортивний комплекс - фітнес-клуб мережі «Sport Life». Крім того, найталановитіші юні футболісти Волині отримуватимуть стипендії від Фонду, що задекларовано Меморандумом, підписаним головою правління Фонду Олександром Товстенюком та директором ДЮФШ ФК «Волинь» Андрієм Коротаєвим.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Хвала Палиці! Показати IP 18 Листопада 2015 23:40
Колишньому нардпепу від цих районів Єрємєєву, який вмів лише обіцяти і нічого не виконувати, та тим продовжувачам його "традицій", які після смерті Єрємєєва поспішили голослівно заявити, що всі "програми Єрємєєва будуть виконати", - зроблене на цих стадіонах і не снилося. Зроблене людьми, які не обіцяють, не брешуть, - а спокійно та відповідально роблять те, що обіцяють людям. Хвала їм!
ігорю петровичу) до Хвала Палиці! Показати IP 19 Листопада 2015 07:49
за дивним збігом обставин спортивні майданчики будуються у районних центарах, які відносяться до виборчого округу, де обирався єремеєв. і відповідно знову будуть вибори, у яких ігор петрович палиця обіцяв і вірогідно буде приймати участь. це знову інтелектуальна гречка?) чи все ж таки найближчим часом фонд збудує майданчики у іншх районах? (до виборів)
географ до ігорю петровичу) Показати IP 19 Листопада 2015 08:34
а відколи то ківерці - частина округу єремеева?
Виборець Мося до географ Показати IP 19 Листопада 2015 09:37
округ №23 - Ківерці, Маневичі, Камінь-Каширський, Любешів. Вчи матчастину, а потім пиши
Анонім до ігорю петровичу) Показати IP 19 Листопада 2015 10:11
а луцьк - теж єремеєвскьий округ? Палиця робить з волині європу, а всі тільки вміють тявкати. ХАй би гунчик розпинався і робив стільки
Аліна до Хвала Палиці! Показати IP 19 Листопада 2015 12:13
Ігор Єремеєв багато обіцяв і багато зробив!!! Про мертвих говорять тільки добре або не згадують взагалі!!!!
Ківерчанин Показати IP 19 Листопада 2015 09:01
Немає,напевно жодного населеного пункту у 23 окрузі щоб там щось не було зроблено Єремєєвим.Можете запитати в любого з жителів.І якщо хтось відробляє гречку,то хоч не зачіпайте покійного.
любешів Показати IP 19 Листопада 2015 09:35
до відома.на 7 фото з 13-стадіон колос смт Любешів,побудований декілька років тому.Біговій доріжці(одній з найкращих на Волині)-більше 2 років. за сприяння фонду нанесли лише покриття,яке продовжить довговічність доріжки. А стадіон та власне бігова доріжка-це заслуга зовсім інших людей та меценатів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus