USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку відбудеться чемпіонат з флорболу

20 Жовтня 2017 08:59
21-22 жовтня у Луцьку відбудеться перший тур першої ліги Чемпіонату України 2017-2018 з флорболу.

Спортивна подія відбудеться в СОК «Адреналін Сіті» за адресою: вул. Карбишева, 1, організовує змагання Українська Федерація Флорболу.

У місто приїдуть дев’ять команд з правого берегу Дніпра. Спортсмени з Ужгорода, Рівного, Львова та інших міст розпочнуть боротьбу за вихід у вищу лігу в наступному сезоні. Участь у змаганні візьме також луцька команда під назвою “Айсберг - Фіміам”, яка налаштована продемонструвати впевнену гру та хороший результат, інформує R500.

Флорбол - це один з найшвидших видів спорту, схожий до хокею, але гра проводиться в спортзалах без ковзанів чи роликів з ключками та легким м’ячем. На майданчику знаходяться 12 спортсменів, по 6 людей з однієї команди, які намагаються забити м’яч у ворота команди-суперника. На відміну від хокею у цьому виді спорту не використовують контактних та, інколи, грубих дій, по відношенню до суперника.

Флорбол досить молодий спорт, але він дуже швидко розвивається в Україні та світі, в першу чергу завдячуючи його динамічності, цікавості, а також відносній доступності інвентарю та умов для проведення гри.

З метою популяризації даного виду спорту, запрошуємо журналістів на змагання. Нижче додаємо розклад ігор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus