USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку – спортивний табір «айкідоків» із Дніпра

14 Січня 2018 09:00
Сорок спортсменів, які вивчають айкідо айкікай, приїхали з Дніпра на Волинь. Впродовж тижня спортсмени вдосконалювали свою майстерність, ділилися досвідом та знайомилися з містом і місцевою культурою.

Інструктор дитячої групи Волинської федерації айкідо айкікай Богдан Лащ розповідає, що табір відбувся з 5 січня по 11 січня.

«У перший день ми організували семінар, на якому також були присутні спортсмени з Львівської області. Далі лишилися тільки наші друзі з Дніпра, яким організували дуже насичену програму. Щодня відбувалися тренування, крім того спортсмени відвідували історичні місця Луцька, ходили в театр тощо. Нам дуже приємно, що до нас завітали такі гості, ми радо їх приймали. Ці тренування стали поштовхом для особистісного розвитку як новачків, так для досвідчених спорсменів», - розповів Богдан Лащ.

Зауважимо, що табір дніпровських спортсменів сформували 30 дітей віком від 4 років і 10 дорослих. Приїхала делегація на чолі з віце-президентом Української федерації айкікай айкідо, президентом Всеукраїнської дитячої школи айкідо, 4 дан Олександром Андрійчуком.

«У нас багато яскравих вражень, адже у Луцьку ми вперше. Нам дуже сподобалося місто, таке чисте, охайне, гарне і люди позитивні та відкриті. Раніше вже кілька років поспіль їздили у Львів, там вже все вивчили, кругом побували. Оскільки чули багато позитивних відгуків про Луцьк, то цоього разу вирішили саме тут зупинитися і не пошкодували. Важливо було й те, що до наших тренувань долучилися й самі лучани. Для них це стало певним кроком вперед, адже тут федерація ще молода. Багато хлопців встановили свої особисті рекорди в різних вправ, за цей тиждень діти здійснили серйозний прогрес. Загалом, я бачу, що інтерес до айкідо в Україні - чималий. Цієї осені до нас уперше приїде майстер із Японії, з центрального залу в Токіо, що теж буде кроком вперед до розвитку цього виду бойового мистецтва», - розповів Олександр Андрійчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 14 Січня 2018 18:42
ого. не знав що у Луцьку є айкідо. де знайти?
Дмитро Показати IP 15 Січня 2018 10:46
https://www.facebook.com/groups/ailkilutsk/?ref=bookmarks

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus