USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Турнір з боксу в Луцьку: пам'яті першого майстра спорту на Волині

28 Лютого 2015 22:25
Третій турнір пам'яті першого майстра спорту СРСР на Волині з боксу Володимира Каменєва відкрили у п’ятницю, 27 лютого, у Луцьку. На змагання приїхали 130 спортсменів зі всього західноукраїнського регіону.

Секретар змагань Петро Боярчук переконаний, що такі старти виховують у молодих боксерів почуття поваги і є хорошим шансом перевірити свої бійцівські якості у дії. «Молоде покоління боксерів вшановує пам'ять відомої людини у волинському спорті, і це їх мотивує стати як мінімум майстрами спорту», - розповідає Боярчук.


Подібні турніри засвідчують популярність боксу серед молоді Луцька – запевняє заступник голови комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської Ради Андрій Мороз. «Ми маємо чемпіонок і призерок цьогорічного Чемпіонату України. Наші юнаки теж не пасуть задніх, вони теж є в призах турнірів всеукраїнського рівня. Серед дорослих в нас таких досягнень немає, бо дуже велика конкуренція і це дуже затратно у фінансовому плані. - Зараз ми акцентуємо увагу на розвитку дитячо-юнацького боксу. І цей турнір є яскравим прикладом цього», - продовжує Андрій Лентійович.


Подивитися змагання прийшли родичі і близькі Володимира Каменєва. На урочистому відкритті його дружина Євгенія Каменєва звернулася до учасників зі словами вдячності і настановою. «Всі ви хочете перемогти, але не треба засмучуватися поразкам, а треба ставити перед собою мету і йти до неї цілеспрямовано, минаючи всі перепони. Бажаю вам достойних суперників, достойних перемог, достойних поєдинків», - каже Євгенія Іванівна.

Справу батька продовжив його син Артур. Зараз він сам у ролі тренера, та пригадує ті часи, коли тільки знайомився з боксом.

«Мій батько мене ще маленького привів в зал на змагання. Тоді боксували старші спортсмени, він показував і пояснював мені все. Потім помаленьку почав приводити мене на тренування. Я став трішки займатися, він мене підтримував і вчив. Таким чином мені привив любов до спорту. Тепер я сам тренер, і треную так малих дітей, - розповідає Артур Каменєв. – Скажу чесно, мені набагато легше боксувати, ніж переживати за своїх учнів. Скільки нервів і здоров’я забирають ці переживання».

У перший змагальний день відбувся 31 поєдинок. Турнір триватиме до неділі, 1 березня. Усі охочі можуть подивитись поєдинки в спорткомплексі обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою (вулиця Стрілецька, 6).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 1 Березня 2015 00:59
Петро Боярчук це фундамент закладений видатними спортсменами Волині

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus