USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку зберуться зіркові ветерани українського футболу

23 Грудня 2016 14:58
27 грудня 2016 року за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» на спортивному майданчику КРЦ «Адреналін Сіті» (вулиця Карбишева,1) відбудеться товариський матч з футзалу серед ветеранів між командами справжніх зірок.

З одного боку – це збірна Федерації футболу України, а з іншого – футзальний бомонд недалекого минулого. Організаторами даного дійства виступають Федерація футболу України, Асоціація футзалу України та Асоціація міні-футболу Волині, - повідомляє прес-служба Фонду.

У футбольній збірній під керівництвом Анатолія Дем’яненка до поєдинку готуються Мирон Маркевич, Володимир Єзерський, Всеволод Романенко, Віталій Косовський, Едуард Цихмейструк, В’ячеслав Свідерський, Олександр Венглинський, Дмитро Пінчук та Анатолій Безмертний. Більшість з футболістів ще нещодавно виходили на зелені поля світових стадіонів у футболках національної збірної України і своєю грою радували мільйони вболівальників.

Футзальну збірну будуть представляти найкращі гравці України, які в минулому прославляли нашу державу на найпрестижніших змаганнях. Практично всі виконавці заслужені майстри спорту України, володарі національних та європейських трофеїв.

Команда, в якій грають Владислав Корнєєв, Олександр Кабаненко, Рамис Мансуров, Олег Безуглий, Віталій Чернишов, Олег Шайтанов, Сергій Коридзе та Тарас Шпичка з наставником національної збірної країни на тренерському містку Олександром Косенком, гідно виступила б на будь-якому серйозному турнірі.

На власні очі побачити «зірок» можна буде о 19:00 у вівторок 27 грудня. Захід – безкоштовний.

Усіх бажаючих запрошують насолодитися грандіозною спортивною подією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus