USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку живуть сильніші хокеїсти, аніж у Рівному

19 Березня 2014 17:30
У фінальному матчі відкритого чемпіонату Волині з хокею зустрілися рівненський «Фаворит» та господар турніру ХК «Луцьк». На шляху до найвищих нагород турніру лучани здолали ковельську дружину, а гості з Рівного перемогло ХК «Нетішин».

ХК «Луцьк» - ХК «Фаворит» (Рівне) - 8:1 (3:0, 1:0, 4:1)

За цілий сезон не знайшлося команди у чемпіонаті, яка б перемогла лучан. Так і фінальний матч повністю пройшов за сценарієм луцької хокейної дружини.

Дебютна шайба у рівненські ворота влетіла вже на 3-ій хвилині поєдинку – постарався Павло Мажар – 1:0. В середині першого періоду по разу відзначилися ще двоє його одноклубників Віктор Трофимчук та Вадим Бесараб – 3:0.

Всю другу частину гри рівненський голкіпер Микола Сердюк відстояв на «відміно». Та «кашу» на останніх хвилинах гостям зіпсував Олександр Бондар, влучивши у ворота із середньої відстані.

Після цього голи лучан посипалися ще активніше. За статистикою, кожен другий кидок лучан в заключному періоді завершувався голом.

Незважаючи на такий перебіг подій, так і не вдалося жодного разу за сезон залишити свої ворота «сухими» й воротарю ХК «Луцьк» Сергію Тітову. Дальнім кидком Вадим Ленартович організував для рівненчан шайбу престижу – 7:1.

Останній, суто формальний гол, забили усе ж лучани. Андрій Вершецький вийшов сам на сам з голкіпером і встановив остаточний рахунок гри – 8:1.

Таким чином, лучани завоювали «золото» Відкритого чемпіонату Волинської області сезону 2013-14 років. За всю історію хокейного клубу «Луцьк» цей трофей став вже третій. А рівненчани тільки цьогоріч дебютували в першості Волині, тому «срібло» в першому році теж хороший показник.

Нагадаємо, у матчі за третє місце ХК «Нетішин» обіграв ковельську команду і отримав «бронзу» турніру.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
він Показати IP 19 Березня 2014 17:46
які нафік у луцьку можуть бути хокеісти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus