USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинська хокейна «бронза» відправляється в Нетішин

18 Березня 2014 10:00
У малому фіналі Відкритого чемпіонату Волинської області з хокею з шайбою зійшлися два новачки ліги – команди з Ковеля та Нетішина. Хмельницькі «атомники» переграли ковельчан і завоювали «бронзові» нагороди чемпіонату.

Нагадаємо, у півфіналах нетішинці програли рівненському «Фавориту», а команда з «міста залізничників» поступилась ХК «Луцьк».

ХК «Нетішин» - ХК «Ковель» - 5:2 (1:1, 1:0, 3:1)

Вже у першій атаці на 25-й секунді гри «Нетішин» відкрив рахунок. Найкращий бомбардир чемпіонату

Геннадій Вагнер влучив у район хрестовини і шайба відлетіла в поле. Та арбітри вирішили зарахувати сумнівний гол – 1:0. Та на 15-й хвилині зрівняти рахунок зумів ковельчанин Святослав Левицький, - 1:1.

Після перерви знову вирватись вперед команді хмельницької АЕС допоміг Віталій Педько – 2:1. Вирівняти шальки терезів зумів Микола Левицький, вдало виконавши дальній кидок від борту на 56-й хвилині – 2:2.

Далі по ходу гри забивали лише нетішенці. Спершу Геннадій Горохов з другого удару зумів пробити воротаря ковельчан В’ячеслава Рейкіна – 3:2. А під завісу зустрічі Віталій Педько за три хвили двічі відзначився у воротах суперника і записав на свій рахунок ще й хет-трик – 5:2. Для Віталій це стали 9-й та 10-й голи у сезоні.

Зазначимо, що обидві команди цього сезону дебютували в Чемпіонаті Волині. Ковельська дружина тільки цього року сформувалася, а її основу складають червоноградські легіонери. Нетішинський колектив перед волинським чемпіонатом виступав у Хмельницькому, але змінив прописку через кращі умови волинського турніру.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петьо Показати IP 18 Березня 2014 16:35
Прикро, що цей вид спорту не популярний. Реклама не завадила б, а то певне крім спортивного журналіста "Слова Волині", "Хронік Любарта" та "Волинських новин" глядачів не було

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus