USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У центрі Луцька змагаються найкращі легкоатлети країни

10 Березня 2018 13:45
Найкращі представники легкої атлетики зі спортивної ходьби зібралися у Луцьку у рамках чемпіонату України.

Зимовий чемпіонат України зі спортивної ходьби серед дорослих, молоді, юнаків та юніорів стартував 10 березня.

Спортсмени з різних регіонів виборюють звання найкращих легкоатлетів України та здобуватимуть путівки для участі в командному чемпіонаті світу зі спортивної ходьби.

Учасників змагань та глядачів вітали члени оргкомітету змагань заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук, перший віце-президент Федерації легкої атлетики України, президент Федерації легкої атлетики Волинської області Володимир Рудюк, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту ОДА Ігор Дмитришин, державний тренер збірної України з легкої атлетики В’ячеслав Тиртишник.

Костянтин Петрочук зауважив, що приємно, що чемпіонати такого рівня приймає наше древнє місто. Він побажав атлетам здоров’я та досягнення запланованих результатів.

В’ячеслав Тиртишник зауважив, що радий приїздити на спортивну волинську землю. Він подякував керівництву області та міста, які завжди добре ставляться до організації змагань. Він нагадав, що ці змагання є відбірковими на командний чемпіонат світу зі спортивної ходьби, який за півтора місяці відбудеться у Китаї. Він побажав атлетам безкомпромісної красивої боротьби і високих результатів.

Володимир Рудюк зауважив, що всі учасники чемпіонату писатимуть нову історію української легкої атлетики та спортивної ходьби.

Отож першими відбулися змагання серед юнаків та юніорів.

Серед юнаків найкращим на дистанції у 10 кілометрів став волинянин Тарас Корецький з результатом 48 хвилин 24 секунди.

Серед юніорів U20 на дистанції 10 кілометрів найкращий результат показав Віктор Кононенко (44 хвилини 29 секунд), волинянин Андрій Синдюк прийшов до фінішу другим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 10 Березня 2018 20:47
А стадіон для кого,для чого перекривати вулицю і створювати незручності людям?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus