USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Володимирі-Волинському змагалися мотокросери. Фото

31 Липня 2017 19:39
До дня міста у Володимирі-Волинському влаштували турнір «Кубок Володимира» з мотоциклетного кросу. Організаторами спортивного свята виступили Володимир-Волинська міська організація політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» та спортивний автомобільно-мотоциклетний клуб «Віраж –ВВ». Також до проведення заходу активно долучився Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

Один із ідейних натхненників мотокросу Валерій Марухнич розповідає, що трасу для змагань власними силами розпочали будувати ще в минулому році. Саме він та його колега, депутат Володимир-Волинської міської ради від фракції «УКРОП» Валерій Олексюк стали першопрохідцями на цьому мототреку.

«Ми щиро раді, що на наші перші змагання у Володимирі-Волинському з’їхалося стільки людей. Звісно, з першого разу не можна збудувати все ідеально, але перед проведенням мототреку ми постійно їздили, самі випробовували цю дорогу і вносили корективи», – розповідає Валерій Марухнич.

«Лише власній ініціативі та зусиллям вдалось організувати ці змагання , – додає голова фракції «УКРОП» у Володимир-Волинській міській раді Сергій Радкевич. – Сподіваємося, що з кожним роком на наші змагання приїздитиме все більше і більше людей».

Випробувати новеньку трасу приїхали не тільки волинські спортсмени, а й гості із Чернігівської, Львівської та інших областей. Олег Крук – 24-річний спортсмен, який приїхав із Львівської області разом із командою. Хлопець займається мотокросом із 16 років, а в 2015 році став володарем кубку України з мотокросу.

«Дуже люблю швидкість, польоти, адреналін під час змагання. Обов’язково наступного року приїду сюди, якщо тут будуть проводити мотокрос. Звісно, шкода, що такі змагання не фінансує наша держава і вони проводиться лишень за благодійні кошти і силами любителів цього спорту», – каже Олег Крук.

Укропівці щиро сподіваються що за належної підтримки зможуть такі змагання організовувати щороку.

«Років 40 тому у Володимирі-Волинському проходили чемпіонати з мотокросу. Мені дуже хочеться це відродити, бо сам займався цим спортом у юності», – каже депутат Володимир-Волинської міської ради від фракції «УКРОП», засновник і голова автомобільно-мотоциклетного клубу «Віраж –ВВ» Валерій Олексюк.

За його словами, мотокрос – це ще один не банальний спосіб змусити дітей займатися спортом та шукати нові і цікаві захоплення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus