USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У «Волині» – новий півзахисник з Ірану

23 Лютого 2018 21:01
«Волинь» продовжує підсилювати склад перед відновленням чемпіонату у Першій лізі. Ще до виїзду на другий турецький збір наш клуб підписав контракт з 28-річним півзахисником Володимиром Коробкою – вихованцем «Дніпра», який виступав за «Таврію», запорізький «Металург», російські «Волгар» та «Тюмень», білоруський «Вітебськ», а також грузинські «Колхеті-1913» та «Торпедо» (Кутаїсі).

22 лютого офіційно новим гравцем нашого клубу став іранський атакувальний півзахисник Хагназарі Сіаваш. Цей 22-річний футболіст окрім домашнього чемпіонату та молодіжної збірної Ірану встиг пограти й у США. Останнім клубом Сіаваша була стрийська «Скала», повідомили у прес-службі клубу.

До слова, обидва новачки уже потренувалися з командою на першому турецькому зборі, а іранський новачок «Волині» Хагназарі Сіаваш добре проявив себе у останньому контрольному поєдинку проти грузинського «Мерані», де запам’ятався хорошими діями у атаці та гольовою передачею на Олексія Клака, коли той забивав єдиний гол у матчі.

Знову зіграти за «Волинь» хлопці зможуть у спарингу проти «Шагадаму» (Туркменістан). Нагадаємо, матч розпочнеться 24 лютого о 16:00 за київським часом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus