USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

У волинських олімпійців – заключний етап підготовки до Ріо

3 Липня 2016 17:13
Сьогодні троє волинських майстрів спортивної ходьби вирушили на навчально-тренувальний збір до Туреччини. Надія Боровська, Валентина Мирончук та Іван Банзерук - члени збірної України, які вже відібралися на Літні Олмпійські Ігри у Бразилії.

Про це повідомила прес-служба Федерації легкої атлетики Волинської області.

Разом із усіма нашими провідними скороходами волиняни тренуватимуться в умовах середньогір’я до 21 липня. По тому тріо волинян пробудуть кілька днів у Луцьку, аби вирушити на завершальний перед олімпіадою збір у Кончі-Заспі біля Києва. На 15 серпня заплановано відліт команди із спортивної ходьби до Ріо.

Нагадаємо, що Надія Боровська та Валентина Мирончук йтимуть у Ріо на дистанції 20 кілометрів, а Іван Банзерук (на фото внизу) змагатиметься на 50-кілометровці. Олімпійські ліцензії волиняни вибороли на національному чемпіонаті в Івано-Франківську у березні та на командному чемпіонаті світу і Римі в травні цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus