USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Ківерцях вперше провели свято фізичної культури та спорту

12 Вересня 2009 11:42
З нагоди Дня фізичної культури і спорту в Ківерцях вперше відбулося свято фізичної культури та спорту», яке розпочалося марш-парадом святково-урочистих зборів. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
Під звуки  козацького маршу на міському стадіоні пройшли  вихованці і тренери ДЮСШ відділення легкої атлетики, гандболу, настільного тенісу, боротьби дзюдо, футболу. Серед них – призери районних, обласних, всеукраїнських та міжнародних змагань з різних видів спорту –  Микола Пацула, Вікторія Лушпенко (легка атлетика), Наталія Хмілевська, Юрій Гладков (настільний теніс), Оксана Щербинська (дзюдо) та  інші.
 
У парді також брали участь команди загальноосвітніх шкіл міста, ветерани спорту. Голова районної ради Андрій Манько та перший заступник голови РДА Світлана Ващинець привітали присутніх, побажали підкорення нових висот та вручили нагороди. Відбулися показові виступи ритмічної гімнастики.
 
З нагоди дня Олімпійського тижня святкування продовжиться в неділю, 13 вересня. Ківерчани матимуть змогу подивитися змагання з волейболу, баскетболу, тенісу, шахів, шашок, гандболу. Розпочнеться також чемпіонат району по футболу, на який подали заявки 14 команд. У програмі святкування – легкоатлетичний пробіг на приз газети «Вільним шляхом» центральними вулицями міста. Ознайомитися зі спортивними досягненнями району бажаючі зможуть, оглянувши  фотовиставку «Ківерці спортивні: історія та сучасність».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Знаючий Показати IP 14 Вересня 2009 10:06
Головний організатор і натхненник цього свята Ольга Поліщук-начальник відділу у справах молоді і спорту. Їй велика подяка!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus