USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У легкоатлетичній естафеті першою прибігла «Україна». Фото

7 Травня 2010 14:19
У Луцьку до відзначення 65-ї річниці Дня перемоги в легкоатлетичній естафеті 6 травня змагалося 40 команд представники шкіл, підприємств, ПТУ та вищих навчальних закладів.

На естафеті були присутні організатори спортивного свята: директор департамент молодіжної політики та спорту луцької міської ради Володимир Пащенко, голова комітет фізичної культури та спорту Володимир Тонконог, а також головний редактор газети «Волинь-нова» Степан Сачук та представники міської влади.


Серед вищих навчальних закладів переміг інститут розвитку людини «Україна», другу та третю сходинку поділили Луцький біотехнічний інститут та ЛНТУ. Серед спеціалізованих навчальних закладів пемогу здобув НВК «ЗОШ 1-3 ступенів – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою».

Серед вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації перемогу здобув Луцький педагогічний коледж.

Найспритнішими серед шкіл виявилися учні ЗОШ №25. У категорії підприємства та установи першість здобули працівники ВАТ «Електротермометрія».

Забіг розпочався біля Меморіалу Слави, на проспекті Перемоги та проходив вулицями Луцька: Перемоги, Івана Франка, Богдана Хмельницького, Глушець, Волі, Шопена.

Луцький міський голова Богдан Шиба, який давав старт каже, що робить це на таких змаганнях регулярно. Бігуни передавали естафету на 12 етапах. Першою на старті з’явилася студентка третього курсу факультету фізичної культури та спорту університету «Україна» Христина Стуй.

«Результати естафети закономірні. Ці змагання раз на рік збирають всіх інструкторів підприємств, вчителів та викладачів фізкультури шкіл, аби вони показали, хто краще. Які б результати не показали спортсмени – для нас це свято», - прокоментував ректор інституту розвитку людини «Україна» Роман Карпюк.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лука Показати IP 7 Травня 2010 14:55
Що це на фото? Шиба хотів застрелитись?
Депутат Показати IP 8 Травня 2010 00:54
очі закрив....З космосом зв"язується....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus