USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У луцькій ЗОШ №23 організували показову бійку. ФОТО

19 Лютого 2009 15:06
Завершилась одна четверта спортивних змагань «Стань в ряди олімпійців!». Остання, дванадцята, гра цієї серії відбулася у стінах загальноосвітньої школи №23 міста Луцька, – повідомляє 18 лютого репортер «Волинських Новин».
 
За звання олімпійців учора боролися загальноосвітні школи №23 та №15. Учні впродовж змагань демонстрували свою хорошу спортивну підготовку. Однак лідерство здобули «Атланти» ЗОШ №23 із рахунком 14:10.
 
На закінчення директори шкіл привітали учасників зі спортивним святом та вручили командам подарунки. «У житті будуть перемоги, будуть і поразки, але головне – робити висновки», – дав свої настанови директор ЗОШ №15.
 
Між естафетами глядачів розважали виступи танцювальних колективів. А на початку змагань гостей свята вразили спортивні виступи хлопців та дівчат, які демонстрували майстерність таеквон-до. У їхній програмі було розбивання дерев’яної дощечки, масовий бій один на один, синхронний виступ із комбінації ударів.
.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus