USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку боролись із терористами. ФОТО

12 Липня 2013 08:00
Триденні антитерористичні навчання завершилися у Луцьку учора, 11-ого липня.

Вони тривали під егідою центрального координаційного органу боротьби з тероризмом – Антитерористичного центру при Службі безпеки України.

До навчальних заходів залучили усі регіональні суб’єкти боротьби з тероризмом: Управління СБУ у Волинській області, Управління МВС у Волинській області, обласне управління ДСНСУ, Луцький прикордонний загін, обласне управління Державної пенітенціарної служби, представники органів влади і управління тощо.

Умови навчання, яке складалося з двох етапів були максимально наближені до реальних. Протягом 9-10 липня суб’єкти антитерористичної діяльності протидіяли умовним терористичним загрозам у місцях найбільшого скупчення людей у Луцьку, зокрема, у супермаркетах міста, адмінбудівлях, автовокзалі, привокзальному ринку та громадському транспорті. Також відповідно до завдань, що надходили зі Штабу Антитерористичного центру при Службі безпеки України, волинські правоохоронці повинні були розшукати умовних терориститів та виявити їх посібників.

Сьогодні, 11 липня, відбулася антитерористична навчальна операція на Волинському обласному газонаповнюючому пункті ПАТ Волиньгаз, в ході якої учасники заходу відпрацювали алгоритм дій із протидії можливим терористичним загрозам на об’єкті техногенної небезпеки, знешкодження умовних терористів та звільнення заручників за участю співробітників спецпідрозділу «Сокіл» УМВСУ та мобільного підрозділу Луцького прикордонного загону.

Під час підведення підсумків члени регіональної Координаційної групи та представники Штабу АТЦ при СБУ відзначили, що завдання проведених антитерористичних навчань були виконані в повному обсязі, окреслено напрямки подальшої професійної підготовки підрозділів, що залучаються до проведення антитерористичних заходів.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сьома Показати IP 12 Липня 2013 13:54
Кришнаїтів біля ЦУМу вчора чому ніхто не розганяв?
кришнаїд до Сьома Показати IP 12 Липня 2013 13:57
секту не виженеш просто так

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus