USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку на спортмайданчику – трава за 240 тисяч

21 Червня 2011 09:13
У Луцьку з’явився новий спортивний майданчик Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Він відкрився 20 червня за участю голови Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук. Про це повідомили у прес-службі ОДА.
Спорудженням майданчика займались працівники ВАТ «Луцьксантехмонтаж № 536». Вони встелили штучну траву IV покоління, вартість якої 240 тисяч гривень.
У Луцьк її привезли з Дніпропетровська.
«Будівництво цього супермайданчика – яскравий приклад приватно-державного партнерства. Коли серйозні люди збираються щось зробити – у них обов’язково вийде. І це – саме той приклад», – зазначив Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
студент Показати IP 21 Червня 2011 10:13
А такий класний скверик був, натомість поставили щю клітку за такі гроші! Одна трава 240 тис. а клітка? а роботи? Черговий дерибан.
хорвaт Показати IP 21 Червня 2011 10:35
Студент який там скверик був?Алкашня сиділа бухала на плитах,що залишились від сидінь.
Небайдужий Показати IP 21 Червня 2011 13:53
Спорт це здоров'я. Хай краще в дворах Луцька таких майданчиків з кілька десятків набудують, ніж аеропортом будуть бавитися...
begalolegalo Показати IP 21 Червня 2011 16:16
очередной бюджетный "распил"..... и лица - всё те же....)))
студент Показати IP 22 Червня 2011 00:34
До обмежених небайдужих хорватів. Три з половиною роки тому у цьому місці було здійснено реконструкцію, і у скверику викладено бруківкою доріжки, поставлені лави, для студентської молоді, затишно так було, цілком пристойно, ми навіть там готувались до сесії, бо задуха була в читалці, а під туями - клас. Але мова не про те, коли монтували оце страховище - мавпятник,у якому Клімчук з Коцаном скачуть демонтували приблизно 400-500м2 практично нової бруківки, де вона зараз? І навіщо переробляти роботу, і переводити кошти університету і держави? Це мені нагадує закопування коштів у асфальт біля універмагу за господарювання Кривицького, тоді усіх лучан розвели на "дурочку" - підземний перехід, який ніби то копати почали, а коли гроші потратились, закопали назад. Щоправда цю клітку таки звели, але рокеровка зроблена вдала: ВАТ «Луцьксантехмонтаж - гроші, студентам - дорогущий газон. І коли цей бедлам припиниться?
хорвaт Показати IP 22 Червня 2011 12:52
Студeнт вибaчaюсь,я поплутaв зи стaдионом
Businka Показати IP 22 Червня 2011 18:25
Для наших людей все-погано. Спортивний майданчик з хорошим покриттям-погано. Коли там був прохідний двір, валялися плишки, а на тих лавочках постійно курили студенти - це було добре?. Коли я навчалася 15 років тому у цьому ВУЗі, то про таке навіть не мріяла. Фізкультура у нас проходила смердючому та задушливому спрортзалі або на калюжах студентського стадіону. Можливо так звана "клітка" не має естетичного вигляду, та без неї аж ніяк, бо наші люди серед білого дня по клаптику розкрадуть цей зелений газон, та потащать собі на подвір'я.Такі стадіони повинні бути у кожному училищі, кожній школі та кожному дворі Луцька! Молодці-Коцан та хто йому допомагав.( незважаючи на так звану "відмивку" коштів).
Леник-Оленятко Показати IP 22 Червня 2011 20:27
Businka, круто піариш Коцана, може й тобі щось перепало з відмитих грошей! Це справжня клітка, а не стадіон, краще б в аудиторіях ремонт зробили і закупили обладнання, а не траву за такі гроші купляти, тьфу!!!
Rock Показати IP 1 Вересня 2011 22:01
ви колись,хоть хтось бачив щоб на ньому хтось грав ,це зробили щоб приїхав якійсь пузатий ДЯДЯ і ми похвалились що в нас є така Клітка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus