USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку стартувала міжнародна велогонка. Фото

31 Травня 2010 17:34
У Луцьку 31 травня стартувала 54-та міжнародна багатоденна велогонка українсько-польської дружби пам’яті Василя Скопенка.
Про це повідомив ВІП .
Василь Скопенко – українець, який у роки Великої Вітчизняної загинув на території Польщі та похований у місті Сандомир.
Гонку започаткували у 1956 році з ініціативи Келецького воєводства. Вона називалася «Шляхом полковника Скопенка». Шлях гонки пролягав по маршруту Сандомир-Радом-Кельці-Сандомир. З 1972 року велогонка проводиться на території України та Польщі. Протягом цих років шлях гонки неодноразово пролягав через Луцьк, старт етапів тут також відбувався.
У змаганнях беруть участь 8 українських команд, 9 польських, 2 білоруських та 1 російська. Серед учасників – майстри спорту міжнародного класу, чемпіони світу, чемпіони Європи. Представники велогонки українсько-польської дружби покласти квіти до Меморіалу вічної Слави.
Перший та другий етапи 54-ї багатоденної велогонки цього разу відбудуться на території Волинської області, а третій-шостий – на території Польщі. Маршрут першого етапу проляже через Луцьк-Липини-Ківерці-Тростянець-Колки-Тростянець-Ківерці-Липини-Луцьк. Протяжність маршруту – 104 кілометри.
Фінішує перший етап велогонки поблизу Меморіалу вічної Слави у Луцьку, приблизно о 18.00, 31 травня. 1 червня велогонка пройде на вулиці Набережній.
Другий етап велогонки відбудеться за маршрутом Луцьк-Ковель-Володимир-Волинський. Його протяжність – 127 кілометрів.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ViPiR Показати IP 1 Червня 2010 09:59
Влогонка це добре, але варто було заздалегідь подумати і про транспорт для жителів! Люди годинами не мали можливості доїхати куди треба!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus