USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку стартував турнір з міні-футболу. Фото. Відео

5 Червня 2010 18:50
Турнір з міні-футболу серед любительських команд «Кубок Олімпії» у спортивно-оздоровчому комплексі «Олімпія» розпочався п’ятого червня.

У першому ігровому дні взяло участь десять команд з Луцька: «Кораблик», «Олімпія», «Фортуна», «Міська рада», «Сідоров», «Фаворит», «Манчестер», «Кристал», «Турист» та «Трудові резерви».

Привітати футболістів з відкриттям турніру приїхав міський голова Богдан Шиба. Мер висловив свою втіху тим, що міні-футбол у Луцьку активно розвивається, а усім командам побажав вдалої гри та перемоги.

«Бажання пограти футбол є і в мене, але, на жаль, я не маю фізичної можливості, бо в мене протез після аварії. Тому займаюся тим видом спорту, який мені дозволено – жимом штанги лежачи, і вже маю певні успіхи. А от займатись футболом прошу, наполягаю і навіть вимагаю у молодих. Хочу, аби футбол, міні-футбол та футзал стали настільки масовими, щоб ними займались не тільки усі хлопчики, а й дівчатка. Майбутнє – за масовим футболом, і я буду всіляко цьому сприяти. Бо спорт – це здоров’я», – висловився Шиба.

На турнірі побував і директор Департаменту молодіжної політики та спорту Володимир Пащенко. Він розповів, що міні-футбол нині дуже популярний серед лучан.

«Ці змагання проводяться не лише для того, щоб привернути увагу до цього виду спорту, а насамперед заради того, аби залучити якомога більшу кількість людей. Я думаю, що в цьому турнірі буде дуже багато цікавих матчів», – поділився він.

Призовий фонд турніру складає цілих десять тисяч гривень. Переможці змагань отримають п’ять тисяч, за друге місце обіцяють три тисячі, а команда, яка стане третьою, забере дві тисячі гривень. Про це розповів Сергій Скиданюк, суддя і за сумісництвом гравець команди «Олімпія». Він також повідомив, що всі команди гратимуть за круговою системою – в одне коло, а сам турнір триватиме близько місяця. Ігри відбуватимуться по вихідних.

За підсумком шести ігор, найкраще себе показала команда «Кораблик» – вона брала участь у двох матчах і забила найбільше голів. Крім того, представник цієї команди Максим Лисенко став найкращим голкіпером, закинувши в сітку суперників чотири м’ячі.

Загальна картина першого ігрового дня виглядає так: «Кораблик» – «Фортуна» (3:1), «Міська рада» – «Сідоров» (1:0), «Фаворит» – «Манчестер» (4:1), «Олімпія» – «Кристал» (2:0), «Турист» – «Кораблик» (0:7), «Сідоров» – «Трудові резерви» (0:9).

Довідково:

Турнір проходить за сприяння луцького міського голови Богдана Шиби, Департаменту молодіжної політики і спорту, а також місцевих осередків Блоку Юлії Тимошенко та громадської організації «Батьківщина молода».






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus