USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку стає популярним хортинг. ФОТО

18 Листопада 2013 18:42
Новий вид спорту – хортинг - набирає популярності в обласному центрі. Зі слів віце-президента обласного осередку Української федерації хортингу Богдана Бальбузи, хортинг - це система виховних заходів, що поєднує фізичне та духовне виховання. Про це повідомляє ВОДТРК.

Назва спорту походить від острову Хортиця, на якому розташовувалася Запорізька Січ, зауважив спортсмен. Багато принципів творці хортингу взяли у запорізьких козаків, але прямого відношення до бойового гопака він не має.

«У першу чергу спортсмен хортингу вчиться керувати собою, своїми емоціями і бажаннями, намірами і вчинками. Такий спортсмен може розглядатися як воїн, він завжди несе відповідальність за свої рішення і дії. Hетерпіння, пошук легких шляхів, досягнення мети за будь-яку ціну не властиві воїнові. Перша і найважча перемога, яку повинен одержати майбутній воїн - перемога над самим собою.Реалістична оцінка своїх здібностей, які значно вищі здібностей середньої людини, дозволяють холоднокровно оцінювати ситуацію і приймати правильні рішення в критичних ситуаціях», - йдеться на сторінці групи «Хортинг та MIX FIGHT (ЛУЦЬ) » Вконтакте.

Фото Волинського обласного осередку Української Федерації Хортингу





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луцьк Показати IP 19 Листопада 2013 00:09
А на кого кулаки наставлені? І що ви ще можете?
Александр Показати IP 19 Листопада 2013 10:48
Но придумываем слово и пишем хортинг уже по-английски, правда? Это по примеру запорожских козаков?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus