USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьку визначали кращих у пішохідному туризмі. ФОТО

12 Жовтня 2010 12:47
У Луцьку в парку культури і відпочинку імені Лесі Українки 9 жовтня пройшли V обласні змагання з паркового орієнтування, техніки пішохідного туризму «Спорт для всіх – запорука здоров’я».
Змагання проводились серед різних вікових категорій. До них долучилися 220 учасників, які представляли клуби «Орієнт», Палац учнівської молоді, село Боратин, село Гірка Полонка та Ковельський район. Про це повідомили у центрі «Спорт для всіх».
Переможцями змагань з паркового орієнтування стали Павло Сорока, Юлія Макарчук, Віталій Петришин, Анна Козакевич, Тарас Мельник, Ірина Войтович.
Переможці з техніки пішохідного туризму – Сергій Дорощук, Анна Пігула, Анна Козакевич, Віталій Петришин, Тетяна Гись, Максим Бондарук.
Усі переможці і призери були нагороджені медалями та дипломами від центру «Спорт для всіх» та організаторів змагань.
Змагання відбулися під загальним керівництвом Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і безпосередній участі Федерації спортивного орієнтування Волині, Волинського спортивно-технічного клубу та Луцького палацу учнівської молоді.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ярославна Показати IP 12 Жовтня 2010 12:53
Добре, що дітей привчають до здорового способу життя!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus