USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку завершились змагання «Українського тенісного туру». ФОТО

2 Вересня 2013 15:26
Луцьк вперше приймав юних тенісистів під час професійних спортивних змагань у рамках «Українського тенісного туру». Його мета - визначення учасників збірних команд України на 2013 рік у віковій категорії до 12 років.

Спортивний турнір тривав з 26 серпня по 1 вересня (фінальні змагання ) на кортах тенісної академії «Адреналін» (СОК «Адреналін Сіті»). Загалом, до Луцька на змагання прибуло 70 юних спортсмени, котрі з’їхалися з усіх регіонів України.

Отже, переможцями в одиночному розряді стали: Юрій Зуєвський (Київ) та Марта Костюк (Київ); в парному: серед дівчат - Марта Костюк (Київ), Віра Тагашева (Одеса); серед хлопців – Олександр Овчиренко (Запоріжжя), Максим Наталіч (Суми).

Серед луцьких тенісистів кращий результат показав Микита Михайлов – фіналіст в парному розряді. Гарну гру продемонстрували Анастасія Котвицька та Анастасія Верешко – вихованці ТА «Адреналін».

«У Луцьку вперше відбулись змагання з тенісу такого рівня. Проте, і батьки, і тренери, а найбільше самі юні спортсмени відзначили потужну матеріальну базу, кваліфіковане суддівство, а також високий організаційний рівень, зокрема налагоджене харчування, розпорядок тощо», - наголосив по завершенню змагань керівник тенісної академії Вячеслав Сусалєв.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ РОЗПОЧАВСЯ ТУРНІР ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТЕНІСНОГО ТУРУ. ФОТО



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іра Показати IP 23 Листопада 2013 22:33
Класно!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus