USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку змагались правоохоронці-самбісти. ФОТО

8 Серпня 2013 16:13
Чемпіонат Волинської області організації ФСТ «Динамо» з боротьби самбо між правоохоронцями міста відбувся сьогодні, 8-ого серпня. Волинські міліціонери змогли перемогти як прикордонників, так і представників СБУ.

Так, у спорткомплексі «Динамо» зібрались працівники луцьких силових структур, а також чимало охочих поспостерігати за видовищними поєдинками. Спортсмени змагались між собою за право взяти участь у всеукраїнському чемпіонаті України з боротьби самбо, який буде проходити в Очакові, що на Миколаївщині.

Судив змагання майстер спорту СРСР по дзюдо, самбо, та вільній боротьбі Шайдевич Вадим Володимирович. З його слів, боротьба була, як завжди, напруженою.

Напевне, особливо це стосується останнього поєдинку, в якому вирішувалась доля першого місця у ваговій категорії до 82 кілограм. Суддям довелось двічі призначати додатковий час, оскільки спортсмени довго не могли здолати одне одного. В кінцевому результаті, більш стійким виявився Олександр Пех, який і святкував перемогу в цій номінації.


«Якщо чесно, сьогоднішня перемога далась особливо важко. Сильним був противник, та й подвійний додатковий час – все це сильно виснажило», - зізнався чоловік.

В розмові з Волинськими Новинами пан Олександр розповів, що єдиноборствами займається ще з армії – вже близько восьми років, і це вже далеко не перша його відзнаках в схожих змаганнях. Виступав і на всеукраїнських змаганнях, бував і за кордоном.


«Розпочинав з дзюдо, згодом перейшов на рукопашний бій. Але й не забуває про самбо та дзюдо – іноді виступає для себе», - розповідає сьогоднішній чемпіон.

Отож, особистому заліку перші місця п’єдесталу заслужено отримали:

• до 57 кг: Семерей Микола (Прикордонний загін);
• до 62 кг: Фаізов Олександр (ФСТ «Динамо);
• до 68 кг: Рихлюк Сергій (УМВС);
• до 74 кг: Сорочук Роман (УМВС);
• до 82 кг: Пех Олександр (УСБУ);
• до 90 кг: Гербрант Юрій (УМВС);
• до 100 кг: Шайдевич Вадим (УМВС);
• 100 кг і більше: Кіпець Іван (УМВС).


Що стосується командного заліку, то третє місце здобули працівники УСБУ, друге дісталось представникам прикордонникам, а перше місце виборола команда волинської міліції.
















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus